Hvordan håndteres kollisjoner i csma/cd?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan håndteres kollisjoner i csma/cd?
Hvordan håndteres kollisjoner i csma/cd?
Anonim

Algoritmen til CSMA/CD er: Når en ramme er klar, sjekker sendestasjonen om kanalen er ledig eller opptatt. … Hvis kanalen er inaktiv, begynner stasjonen å sende og kontinuerlig overvåker kanalen for å oppdage kollisjon. Hvis en kollisjon oppdages, starter stasjonen kollisjonsoppløsningsalgoritmen.

Kan CSMA-CD ha kollisjoner?

Som en korrekt oppsatt CSMA/CD-nettverkskobling bør ikke ha sene kollisjoner, de vanlige mulige årsakene er full-dupleks/halvdupleks uoverensstemmelse, overskredet Ethernet-kabellengdegrenser, eller defekt maskinvare, for eksempel feil kabling, ikke-kompatible antall huber i nettverket eller et dårlig nettverkskort.

Hvorfor skjer en kollisjon i CSMA CD?

CSMA/CD registrerer om kanalen er ledig eller opptatt før overføring av data, slik at den kan unngå kollisjon mens ALOHA ikke kan oppdage før sending, og dermed kan flere stasjoner overføre data ved samtidig som fører til en kollisjon.

Hvilken protokoll brukes for å håndtere kollisjoner?

CSMA/CA (Carrier Sense Multiple Access/Collision Avoidance) er en protokoll for operatøroverføring i 802.11-nettverk. I motsetning til CSMA/CD (Carrier Sense Multiple Access/Collision Detect) som omhandler overføringer etter at en kollisjon har skjedd, handler CSMA/CA for å forhindre kollisjoner før de skjer.

Hva er hovedårsaken til kollisjon i CSMA-protokollen?

CSMA/CA-protokollen er veldig effektiv når mediet ikke er tungt belastet siden den lar stasjoner sende med minimal forsinkelse. Men det er alltid en sjanse for at stasjoner samtidig føler at mediet er ledig og sender samtidig, og forårsaker en kollisjon.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilke ord kan lages fra angitt?
Les mer

Hvilke ord kan lages fra angitt?

Ord som kan lages med entered entree. eterne. needer. rented. retene. tenåring. tender. Hvilke ord kan du lage med oppføring? Ord laget ved å dekryptere bokstavene E N T R Y leie. tern. trey. tyer. tyne. dekk.

Er et ord som er opphevet?
Les mer

Er et ord som er opphevet?

adjektiv. 1Den har ikke blitt åpnet. Hvordan staver du unpopped? Ikke å ha blitt poppet. Hva er unpopped? Un-popped kjerner kalles "Old Maids" eller "Spinsters" Shutterstock. Kjerner som er for tørre vil ikke kunne skape damp (eller trykk) og vil ikke sprette.

Kan cpap hjelpe hypopnéer?
Les mer

Kan cpap hjelpe hypopnéer?

Hypopnea Treatment CPAP-terapi er den foretrukne behandlingen for obstruktiv hypopné. CPAP-maskiner leverer trykkluft via en slange og maske mens du sover, holder luftveiene åpne og reduserer hypopnéhendelser eller forhindrer dem i å oppstå.