For jernmalmpellets?

Innholdsfortegnelse:

For jernmalmpellets?
For jernmalmpellets?
Anonim

Pelletering av jernmalm Jernmalmpellets er kuler på typisk 6–16 mm (0,24–0,63 in) som skal brukes som råmateriale for masovner. … Prosessen med pelletisering kombinerer blanding av råmaterialet, forming av pelleten og en termisk behandling som baker den myke råpelleten til harde kuler.

Hvorfor pelletiseres jernmalm?

Hva er pellets? Pellets er små kuler av jernmalm som brukes i produksjon av stål. De er laget med teknologi som bruker pulveret som genereres under malmutvinningsprosessen, en gang ansett som avfall.

Hva er premium jernmalmpellet?

Jernmalmpellet, et viktig råmateriale for stålfremstilling, er jernmalm komprimert til kuler. Pellet har høyere jerninnhold enn finstoff og krever derfor en høyere pris. … "Vi har en 62 prosent og en 63 prosent jerninnholdsindeks (FE), slik at vi kan beregne premium for 1 prosent jernmalminnhold når som helst," sa Gutemberg.

Hva brukes stålpellets til?

Pellets er små og herdede jernkuler med en diameter på 10-20 mm og brukes som råvare for jern/stål-produksjon. Pelletiseringsprosessen ble kommersielt introdusert på verdensmarkedet i 1955, etter andre verdenskrigs mangel på høyverdig naturlig jernmalm i USA.

Hva er jernmalmgrønne pellets?

Grønne jernmalmpellets er nesten sfæriske agglomerater produsert i kuleskiver eller tromler fra enblanding av fint jernmalmkonsentrat, agglomereringsmidler og vann [1]. … Brudd på grønne jernmalmpellets under balling kan oppstå under håndtering.

Anbefalt: