Er blandingsskilpadder truet i Michigan?

Innholdsfortegnelse:

Er blandingsskilpadder truet i Michigan?
Er blandingsskilpadder truet i Michigan?
Anonim

En av Michigans mer robuste skilpaddearter, Blandings skilpadde utmerker seg ved sitt hjelmlignende skall og den sennepsgule halsen. Selv om den ikke er føder alt oppført som en truet art, er den en spesiell bekymring i Michigan, der dens habitater har blitt fragmentert av veier og utvikling.

Er blanding-skilpadder truet?

Blandingsskilpadden (Emydoidea blandingii) er en langlevende, semi-akvatisk skilpadde i tilbakegang gjennom store deler av utbredelsen. Arten ble utpekt som truet i delstaten Illinois i 2009.

Hvordan ble Blanding-skilpadden truet?

Som med mange andre sjeldne planter og dyr, er Blanding's Turtle i fare på grunn av tap av våtmarkshabitat. Du kan hjelpe ved å beskytte våtmarker og omkringliggende naturlig vegetasjon på eiendommen din.

Er Snapping-skilpadder beskyttet i Michigan?

Kommersielt opptak og salg av skilpadder og frosker er tillatt som følger: a. Arter tillatt for kommersielt salg under en Michigan reptil- og amfibielisens: Snapping skilpadder (Chelydra serpentina) Grønn frosk (Rana clamitans) Side 3 b.

Hvilke skilpadder er beskyttet i Michigan?

Den nordamerikanske treskilpadden (Glyptemys insculpta), den østlige boksskilpadden (Terrapene carolina) og Blandings skilpadde (Emydoidea blandingii) er hjemmehørende i Michigan og beskyttet som en art avSpesiell bekymring fra vill innsamling og besittelse.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;