Hva spoiler gjør for bil?

Innholdsfortegnelse:

Hva spoiler gjør for bil?
Hva spoiler gjør for bil?
Anonim

Som en vinge, en spoiler omdirigerer luftstrømmen opp og bort fra kjøretøyet, men av en annen grunn. Der en høyytelsesbil ønsker den nedre kraften for bedre manøvrerbarhet i høy hastighet, omdirigerer en spoiler luften bort fra lavtrykkslommen som er dannet bak kjøretøyet.

Hva er vitsen med en spoiler på en bil?

Spoilere skal endre luftstrømmen over, rundt og under kjøretøy for å redusere vindmotstanden (eller luftmotstanden) eller bruke luften til å skape mer nedkraft og gi mer grep i høye hastigheter. De er designet for å "ødelegge" luftstrømmen for å redusere dens negative effekter.

Får spoilere bilene til å gå raskere?

Jo fortere bilen går, jo mer vil bakenden prøve å løfte seg fra bakken. En god spoiler (eller vinge) reduserer det oppløftet. For å oppsummere: Både vinger og spoilere reduserer oppløftet bak på kjøretøyet, men bruker forskjellige mekanismer.

Er spoilere dårlige for bilen din?

"Siden den ikke var en del av den aerodynamiske utformingen av bilen, kan det hende at en spoiler samhandler riktig med flyten rundt kjøretøyet for å forbedre ting," sier Miller. "Det kan til og med gjøre ting verre." En dårlig installert spoiler kan gi bakhjulene for mye grep og forårsake understyring.

Er spoilere verdt det?

Spoilere er fordelaktige for et kjøretøys ytelse, drivstoffeffektivitet og stil. Å legge til en til bilen din kan ikke bare gidet sporty utseendet, men det kan bare øke EPA-vurderingen din med en liten margin.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilken stein brukes til å bygge rødt fort?
Les mer

Hvilken stein brukes til å bygge rødt fort?

The Red Fort Complex ble bygget som palassfortet til Shahjahanabad – den nye hovedstaden til den femte Mughal-keiseren av India, Shah Jahan. Oppk alt etter sine massive omsluttende vegger av rød sandstein, ligger det ved siden av et eldre fort, Salimgarh, bygget av Islam Shah Suri i 1546, som det danner Red Fort Complex med.

Er usdt det samme som usdt?
Les mer

Er usdt det samme som usdt?

Tether eller USDT er en type blokkjedebasert kryptovaluta støttet med samme amerikanske dollarbeløp. Hvilken er bedre USDT eller USDC? Men som verdiholder er USDC den mest gjennomsiktige stabile mynten i kryptoområdet. USDC og USDT er begge sentraliserte stabile mynter.

Hvorfor brenner asfodel?
Les mer

Hvorfor brenner asfodel?

De en gang så frodige slettene i Asphodel er nå oppslukt av glitrende flammer, etter å ha blitt oversvømmet av elven Phlegethon, hvis fryktelig overopphetede innhold kan bringe døden raskt selv til de som er motstandsdyktige mot mest varme. … Angivelig levde Asphodel Meadows en gang opp til navnet sitt.