Tenner lommebokstøtte?

Innholdsfortegnelse:

Tenner lommebokstøtte?
Tenner lommebokstøtte?
Anonim

En rekke personer har spurt hvordan de kan lese DRM-beskyttede Kindle-bøker på PocketBook Reader. Heldigvis kan du bruke et eBook DRM Removal samt eBook Converter-program k alt Epubor Ultimate for å konvertere DRM-ed Kindle-boken til et format som er kompatibelt med PocketBook Reader.

Hvilke enheter støtter Kindle-bøker?

Amazon har Kindle-leseapplikasjoner tilgjengelig for Windows, Mac, iPod Touch, iPad, iPhone, Android, Windows Phone 7 og BlackBerry. Prosessen for å lese Kindle-bøker på alle disse enhetene er lik.

Fungerer pocket med Kindle?

Har du en Kindle og vil lese Pocket-artiklene dine om den? Du kan laste ned Pocket for Kindle Fire, eller bruke en av flere tredjeparts alternativer for å sende artikler i Pocket til Kindle e-Readers. … Disse enhetene kobles til Pocket-kontoen din og synkroniserer de lagrede artiklene dine automatisk, akkurat som Pockets apper!

Er PocketBook bedre enn Kindle?

De frontbelyste skjermene er stort sett de samme, men Pocketbook pakker flere LED-lys. Kindle bruker en enkeltkjerneprosessor, mens Pocketbook har en dobbel kur. … Pocketbook støtter flere formater, inkludert CBZ/CBR for digitale tegneserier og manga, men du må sidelaste alt dette.

Hvordan laster jeg ned en e-bok til min PocketBook?

Gå til Innstillinger på e-leseren og deretter til Kontoer og synkronisering. Velg alternativet "Send-til-PocketBook" og trykk på "Registrer". Opprett en PocketBook-konto ved å fylle inn e-postadressen og passordet. Åpne e-posten du mottar fra PocketBook på datamaskinen din og lag din egen PocketBook-e-postadresse.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan kontrollere sykdommer?
Les mer

Hvordan kontrollere sykdommer?

Lær, øv og lær sunne vaner 1 Håndter og tilbered mat på en sikker måte. Mat kan bære bakterier. … 2 Vask hendene ofte. … 3 Rengjør og desinfiser ofte brukte overflater. … 4 Host og nys inn i et vev eller ermet. … 5 Ikke del personlige gjenstander.

Hvor kan du få utmerkelser?
Les mer

Hvor kan du få utmerkelser?

Kommendasjoner kan tjenes som en sjelden belønning for å fullføre oppdragene med høy rangering mot de siste stadiene av spillet. Hvis du prøver å dyrke dem (i tillegg til High Commendations), anbefaler vi å gjøre oppdrag som er fem stjerner eller høyere.

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?
Les mer

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?

Releasing refererer til en utleiers krav om å gjenleie en enhet. Det er viktig å vite at en utleier har rett til å kreve gebyr for videreutleie. Gebyrene skal brukes til eventuelle kostnader som kan være knyttet til annonsering og til tilleggsarbeidet for å gjøre plassen klar til ny leiekontrakt.