Hva er megaplier megamillioner?

Innholdsfortegnelse:

Hva er megaplier megamillioner?
Hva er megaplier megamillioner?
Anonim

Vennligst sjekk med Mega Millions-lotteriet i staten nærmest deg for forhandler-/agentinformasjon. Hva er Megaplier? De fleste stater bruker en Megaplier®-funksjon, der spillere kan øke premiegevinster utenom jackpot med 2, 3, 4 eller 5 ganger. I en deltakerstat kan du spille Megaplier for en ekstra $1.

Hvor mye vinner du hvis du får Megaplier?

Megaplieren koster $1 ekstra, men gevinsten kan bli enorm. Megaplier lar spillere øke ikke-jackpot-premiegevinsten med to, tre, fire eller fem ganger. Så hvis du vinner $1 million andrelagspremien i Mega Millions, og megaplier-tallet som trekkes er 5, vil premien din være $5 millioner.

Hvordan vinner du Megaplier?

“Megaplier®” betyr Mega Millions®-spillfunksjonen, kjent som “Megaplier®“, der en spiller, for en ekstra innsats på $1 per spill, kan øke garantert premiebeløpeller pari-mutuel premiebeløp, avhengig av hva som er aktuelt, eksklusiv Jackpot-premien med en faktor på to, tre, fire eller fem ganger avhengig av multiplikatoren …

Hvordan fungerer Megaplier på Mega Millions?

Megaplier påvirker ikke oddsen for å vinne Mega Millions-jackpoten eller noen av sekundærpremiene. I stedet påvirker Megaplier størrelsen på ikke-jackpot-premiene som deles ut i en trekning. Megaplier kan multiplisere disse premiene med en faktor på to, tre, fire eller fem.

Hva gjørMegaplier betyr i Mega Millions?

Megaplier®

De fleste stater tilbyr en Megaplier funksjon for å øke ikke-jackpot-premier med 2, 3, 4 eller 5 ganger; det koster ytterligere $1 per spill. Før hver Mega Millions-trekning tirsdag og fredag kveld trekkes Megaplier. Fra en pool med 15 baller er fem merket med 2X, seks med 3X, tre med 4X og en med 5X.

Anbefalt: