Hvilken er bedre alexios eller kassandra?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre alexios eller kassandra?
Hvilken er bedre alexios eller kassandra?
Anonim

Det er ingen tvil om det - Kassandra er hundre ganger en mer engasjerende karakter å følge på grunn av nivået på stemmeskuespillet hennes som overskygger Alexios. … Selv om spillere bare spiller introen til spillet som Alexios og deretter Cassandra, vil de se en forskjell.

Er historien annerledes for Alexios og Kassandra?

Mens de bærer forskjellige arr (kanskje antyder forskjellige livserfaringer etter barndommen), er opprinnelseshistoriene til Alexios og Kassandra de samme. … Enten du spiller som Alexios eller Kassandra, spiller du gjennom (og velger alternativer fra) det samme manuset.

Hvem er den beste karakteren i Assassin's Creed Odyssey?

Til tross for at bare en tredjedel av spillerne valgte Kassandra, er hun fortsatt den beste hovedpersonen, ikke bare i AC Odyssey, men Assassin's Creed-serien som helhet.

Er Kassandra den sterkeste leiemorderen?

Nå er både Alexios og Kassandra faktisk halvguder, noe som gjør dem til de mektigste heltene i Assassin's Creed. Hver av dem kan stort sett gjøre hva som helst med hell og uten å prøve. En av dem var til og med nær udødelig. Det er det lengste en leiemorder kan gå når det gjelder makt.

Hvem er den svakeste leiemorderen?

Arno selv må være den svakeste leiemorderen noensinne i serien, og kampene hans er forferdelige. Han ville bli massakrert av enhver leiemorder i serien hvis hanlåste horn med dem.

Anbefalt: