Hvilken er bedre windham eller hunter?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre windham eller hunter?
Hvilken er bedre windham eller hunter?
Anonim

Windham har alltid vært en mer rolig og polert opplevelse enn Hunter, og tiltrekker seg mer velstående ski- og snowboardkjørere. … Windham har samme 1600 fots vertikale fall (og nesten 100 prosent snødekning) som Hunter, men ikke så mye terrengvariasjon eller utfordring.

Hva er større Hunter eller Windham?

Slik ser du størrelsen på dem. Hunter inkluderer 240 dekar for 58 stier, inkludert 4 terrengparker. … Windham viser 269 dekar for sine 54 stier og 6 terrengparker. Dens vertikale fall er også 1 600 fot.

Er Hunter Mountain bra for nybegynnere?

- Hunter tilbyr bedre fasiliteter for nybegynnere. Den har en ganske stor egen del av fjellet for nybegynnere. Den har ikke magisk teppe som Windham, men den tilbyr 3 stolheiser. Som nybegynner føltes det flott å kunne bruke stolheisen i stedet for magisk teppe.

Er Windham bra for nybegynnere?

Jeg dro til Windham i slutten av februar 2008 og hadde en veldig god opplevelse. Jeg gikk med noen mer erfarne skiløpere som også hadde en flott opplevelse med de mer middels og avanserte bakkene. …

Hvor langt er Hunter fra Windham?

Det er 6,69 miles fra Hunter til Windham i nordvestlig retning og 9 miles (14,48 kilometer) med bil, etter NY 296-ruten. Hunter og Windham er 16 minutter langt fra hverandre, hvis du kjører uten stopp.

Anbefalt: