Er breadboard-ender nødvendig?

Innholdsfortegnelse:

Er breadboard-ender nødvendig?
Er breadboard-ender nødvendig?
Anonim

Vær oppmerksom på at breadboards ALDRI er nødvendig. Et riktig frest og konstruert panel skal generelt holde seg flatt under normale forhold, så den eneste gangen jeg legger til en breadboard-ende er hvis jeg synes designet drar nytte av det visuelt. Lær å lage fine flatpaneler her.

Hva er vitsen med breadboard-ender?

Brødtavleender har to formål. De er en dekorativ funksjon, og legger til et interessant element til bordets design, og de er funksjonelle, og hjelper til med å opprettholde strukturen og stabiliteten til de store midtbordspanelene når de naturlig utvides og trekker seg sammen..

Hvor lange skal breadboard-endene være?

Dette skal være minst 1 langt, og vil løpe i hele panelets bredde. Bruk din håndholdte overfres og en rettkantguide for å gjøre dette, eller du kan kutte kaninene på bordsagen. Hold nå brødbrettet mot fjæren du nettopp har laget, og merk ut tykkelsen på sporet.

Hva er formålet med et brødbrett på et bord?

All About Breadboard-ender

Breadboard-ender er smale deler som er mekanisk sammenføyd til endene av et større panel. Hensikten er å støtte og opprettholde stivheten til panelet, samtidig som det lar panelet krympe eller utvide seg over kornet.

Kan du bruke dybler til breadboard-ender?

På små brett er bruk av dybler en akseptabel metode for å feste breadboardslutter. Når de først er limt og kjørt hjem, vil de forhindre at hovedkortet faller sammen.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.