Hvorfor ble Edward Cullen en vampyr?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor ble Edward Cullen en vampyr?
Hvorfor ble Edward Cullen en vampyr?
Anonim

Adoptivfaren hans, Carlisle Cullen, forvandlet ham til en vampyr i 1918 for å hindre ham i å dø i den spanske influensaepidemien i Chicago, Illinois på forespørsel fra Edwards mor, som ba ham om å gjøre alt som måtte til for å redde ham.

Hvorfor gjorde Carlisle Edward til en vampyr?

Han fant henne døende i gatene i Rochester, New York i 1933, etter at han luktet blodet, og kunne fortelle at hun var brut alt voldtatt av sin fulle forlovede og vennene hans. Han bestemte seg for å gjøre henne om til en vampyr for å redde livet hennes.

Hvordan ble Edward Cullen en vampyr?

Etter å ha dødd nesten av den spanske influensaen i 1918 i Chicago, ble Edward omgjort til en vampyr av Carlisle, som det eneste alternativet til døden. I løpet av de neste nitti årene samlet paret en familie av vampyrer rundt seg og k alte seg "vegetarianere". Hans liv og død motstykke er Edythe Cullen.

Hvordan ble Carlisle forvandlet til en vampyr?

Mens han jaget en gruppe vampyrer, ble Carlisle bitt av en av vampyrene. Han innså at hvis han kom tilbake til faren, ville faren brenne ham, akkurat som enhver annen vampyr. Så han løp bort og gjemte seg. Han overlevde angrepet, men ble i prosessen selv en vampyr.

Hvorfor dekket Edward Cullen for nesen?

10 Hvorfor dekket Edward for nesen? Edward opptrer på noen merkelige måternoen ganger, og folk er nysgjerrige på hvorfor Edward dekker for nesen når han møter Bella på skolen. Dette er fordi han elsker måten hun lukter på og han vil ha blodet hennes.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.