Er borleyi-ciklider aggressive?

Innholdsfortegnelse:

Er borleyi-ciklider aggressive?
Er borleyi-ciklider aggressive?
Anonim

Denne fisken anses ikke for å være en fellesfisk. Haplochromis Borleyi Redfin viser sjelden aggresjon til andre tankkamerater bortsett fra under parring når hannen forsvarer territoriet sitt. Selv da er hannen mer "bark" enn bit. De bør ikke holdes sammen med aggressive ciklider eller Mbunas.

Hvor stor blir Red Fin Borleyi?

C. borleyi er en relativt liten ciklide, hannene vokser til 13–16 centimeter (5–6 in) total lengde, mens hunnene vanligvis er litt mindre og når 13 centimeter.

Hvor store blir strawberry Peacock-ciklider?

Tankstørrelse for påfuglsiklid

Påfuglsiklider er ikke store fisker, hannene er vanligvis rundt 15 centimeter lange og hunnene rundt 4 tommer (10 centimeter), men de er ekstremt aktive fisker som trenger mye svømmeplass.

Kan du holde angelfish med påfuglciklider?

Selv om mange arter i ciklidefamilien er kjent for sin aggresjon, er angelfish vanligvis ikke veldig aggressive. … Til og med små ciklider som værer, Kribs ciklider og nøkkelhull kan leve fredelig sammen med angelfish.

Hvor store blir Demasoni-ciklider?

Pseudotropheus demasoni er en ciklideart som er endemisk til Malawisjøen, hvor den bare er kjent fra Pombo-klippene i tanzaniske farvann. Denne arten kan potensielt nå en maksimal lengde på 10 centimeter (3,9 tommer) SL. Det er nå vanligfunnet i akvariehandelen.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.