Hvordan dyrke anthemis?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan dyrke anthemis?
Hvordan dyrke anthemis?
Anonim

Anthemis plantes best i en veldrenert jord av leirjord, kritt eller sand innenfor en sur, alkalisk eller nøytral PH-balanse. De er best plassert i et område som får full sol. Anthemis er godt egnet til å bli plantet i banker og bakker eller brukt i bed og border i en hytte eller uformell hage.

Er anthemis en flerårig plante?

Anthemis er gul, oransje og hvit tusenfrydlignende stauder hjemmehørende i Asia og Middelhavet, som blomstrer rikelig fra juni til august. De vokser best i varme og tørre forhold som etterligner den uttørrede jorda i middelhavslandskapet.

Vokser Nemesia tilbake hvert år?

Siden det er en staude vil den dø av om vinteren, men med svært lite omsorg og oppmerksomhet vil den komme tilbake enda sterkere neste år. Så hvis du er ute etter noe som er vakkert å se på, fantastisk duftende, lett å vedlikeholde og har en veldig lang blomstringsperiode, kan du virkelig ikke velge noe bedre enn Nemesia!

Hvordan tar du vare på Anthemis tinctoria?

Anthemis tinctoria trives i full sol i gjennomsnitt, tørr til middels godt drenert jord. God drenering er avgjørende for å overleve. Dårlig jord, varme, tørre og magre situasjoner tolereres. Jo mer fruktbar og jo mer den vannes, jo mer vil denne planten spre seg.

Hvordan forplanter du anthemis Tinctoria?

Forplante ved frø, stiklinger, deling eller separering - Såfrø om våren . Vil selvsåing lett. Root basal stiklinger om våren eller sensommeren. Del hvert 2. eller 3. år.

Bloomstid:

  1. forsommer.
  2. midtsommer.
  3. sensommer.

Anbefalt: