Har hatt en rutete fortid?

Innholdsfortegnelse:

Har hatt en rutete fortid?
Har hatt en rutete fortid?
Anonim

En rutete fortid er en som involverer perioder som var gode og perioder som var dårlige. Når man omtaler noen som har en rutete fortid, legges det vanligvis vekt på de uanstendige eller negative tingene personen deltok i.

Hva vil det si å ha en rutete fortid?

: en tidligere historie med å ha gjort dårlige ting eller vært i trøbbel Senatoren har en rutete fortid.

Hvor kommer begrepet rutete fortid fra?

Ordet kom fra fransk escheker, avledet fra sent latinsk scaccarium, et sjakkbrett.

Hva betyr det hvis noe er rutete?

sjekket; sjekke; sjekker. Essensiell betydning av sjekk. 1: å se på (noe) nøye for å finne feil, problemer osv., eller for å forsikre deg om at det ikke er noe g alt med det Sørg for å kontrollere stavemåten. Hun sjekket sminken i speilet. Se flere eksempler.

Hva er fargerik fortid?

4 adj Hvis noen har hatt en fargerik fortid eller en fargerik karriere, har de vært involvert i spennende, men ofte litt sjokkerende ting. Flere detaljer dukket opp om hennes fargerike fortid etter hvert som historien utviklet seg.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvor lenge lever emuer?
Les mer

Hvor lenge lever emuer?

Disse kyllingene vil bli hos hannen sin i 5-7 måneder og lære de nødvendige overlevelsesferdighetene. Kyllingene er fullvoksne rundt 12 måneder, men modnes ikke kjønnsmessig før rundt 18-20 måneder. I ville emuer lever 5-10 år, men i fangenskap kan de leve 35 år.

Hvordan finner jeg dervenin?
Les mer

Hvordan finner jeg dervenin?

Dervenin er oppdragsgiveren for "The Mind of Madness." Han kan bli funnet wandering Solitude , vanligvis mellom Bards College Bards College The Bards College er en sammenføyningsfraksjon som vises i The Elder Scrolls V: Skyrim. Ligger i Solitude, består lauget av barder, poeter og offentlige foredragsholdere.

Hva er ekvakuo dilatasjon av ventriklene?
Les mer

Hva er ekvakuo dilatasjon av ventriklene?

Hydrocephalus ex-vacuo oppstår når et hjerneslag eller en skade skader hjernen og hjernestoffet faktisk krymper. Hjernen kan krympe hos eldre pasienter eller de med Alzheimers sykdom, og CSF-volumet øker for å fylle den ekstra plassen. I disse tilfellene er ventriklene forstørret, men trykket er vanligvis norm alt.