Hva står hwlf for?

Innholdsfortegnelse:

Hva står hwlf for?
Hva står hwlf for?
Anonim

1X Classic White H. W. L. F. Vevd armbånd Hva ville Jesus gjøre?” har alltid vært et vanlig spørsmål i kristen kultur. La oss være mennesker som setter handling i vårt svar på det spørsmålet: Han ville elske først!

Hva betyr WWJD baklengs?

WWJD er et akronym for What Would Jesus Do. Denne følelsen er en formaning om å ta avgjørelser og leve livet på samme måte som Jesus Kristus ville gjort.

Hva betyr WWJD-armbåndene?

man, 2015-04-05. LAWRENCE - Da kristne begynte å bruke armbånd med forkortelsen for "What would Jesus do?" på 1990-tallet, var setningen en påminnelse for dem om å forsøke å handle på en måte som personifiserer Jesu' læresetninger fra evangeliene.

Hvem har laget WWJD-armbåndene?

En ungdomsgruppeleder ved Calvary Reformed Church i Holland, Michigan, k alt Janie Tinklenberg, startet en grasrotbevegelse for å hjelpe tenåringene i gruppen hennes å huske uttrykket; den spredte seg over hele verden på 1990-tallet blant kristne ungdommer, som bar armbånd med initialene WWJD.

Hva Jesus ville han elske først?

He Would Love First er en bevegelse som svarer på spørsmålet "Hva ville Jesus gjøre". Vårt oppdrag er å avsløre Jesus for verden, spre det gode budskap om at Jesus elsket oss mens vi fortsatt var syndere, og å dyrke en kultur med Hans uttrykte kjærlighet over hele verden.

Anbefalt: