Hva står dvm for?

Innholdsfortegnelse:

Hva står dvm for?
Hva står dvm for?
Anonim

DVM står logisk sett for Doctor of Veterinary Medicine (ikke å forveksle med D. V. M. eller Department of Motor Vehicles, som er en ganske annen enhet!).

Er en DVM en lege?

Veterinærvitenskap er studiet av dyr, og veterinærer er leger som behandler pattedyr, fugler og amfibier. … De kan ta en doktorgrad i veterinærmedisin, også kjent som en D. V. M., og/eller en doktorgrad i veterinærmedisin, også kjent som en Ph. D.

Hva slags lege er DVM?

Doctor of Veterinary Medicine (DVM) er et fullt akkreditert strengt fireårig profesjonelt program med tre til fire år med pre-profesjonelle studier.

Får veterinærer tittelen Dr?

Veterinærer, som leger og tannleger, er leger. … Det er ingenting i loven som forbyr bruken av høflighetstittelen 'doktor' av de som er kvalifisert og registrert hos RCVS som veterinærer. Det er juridiske konsekvenser for å misbruke tittelen "doktor".

Kan veterinærer behandle mennesker?

Selv om veterinærer ikke kan og bør behandle mennesker, betyr det ikke at veterinærvitenskap ikke har noen rolle i utviklingen av humanmedisin. … Mens leger kun behandler én art, behandler de fleste veterinærer et bredt spekter av dyrearter.

Anbefalt: