Er michael scott en god selger?

Innholdsfortegnelse:

Er michael scott en god selger?
Er michael scott en god selger?
Anonim

Til tross for alle Michael Scotts feil, og han har mange, er han faktisk en ganske god selger. Michaels salgsevner vises flere ganger i løpet av showet. Serien belyser også vanligvis hvor dårlige Ryan eller Andy er i sammenligning.

Hvordan er Michael Scott en så god selger?

Michael Scott er Dunder Mifflins beste selger fordi han er en fysisk legemliggjøring av det som skiller dem på markedet; hans svært personlige og intuitive tilnærming er deres unike salgsargument. Han gir kundene sin fulle oppmerksomhet og bryr seg oppriktig om deres behov, til slutten av å få dem til å føle seg virkelig verdsatt.

Hvem er den beste selgeren på kontoret?

Det er en tøff avgjørelse, men Dwight er ganske klart den beste selgeren på kontoret. Han er hensynsløs, nådeløs, og han stjeler salg fra sine medkunder, slik han gjorde mot Jim langt tidligere i serien. Karen ville aldri ha gjort det, og det er derfor Dwight er den beste selgeren.

Er Michael Scott en selger?

For alle de sprø krumspringene den selverklærte verdens beste sjef fikk seg til, fikk Michael Scott jobben sin som avdelingsleder for Dunder Mifflin Scranton. Han var så vellykket som selger at han ble kåret til Årets selger to år på rad.

Blir Michael Scott en god sjef?

Michael er ofte grov og støtende. Han er også ofte vist å være relativtuintelligent, og stuntene hans distraherer kontoret hans fra jobb med jevne mellomrom. Men til tross for de mange tvilsomme egenskapene hans, har Michael fortsatt egenskaper som overvinner hans svakheter og gjør ham til en svært effektiv manager.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når døde nedra volz?
Les mer

Når døde nedra volz?

Nedra Volz var en amerikansk skuespillerinne. På TV portretterte hun tante Iola på All in the Family, Adelaide Brubaker på Diff'rent Strokes, Emma Tisdale på The Dukes of Hazzard og Winona Beck på Filthy Rich. Hvordan døde Nedra Volz?

Spiser duer duemat?
Les mer

Spiser duer duemat?

Sorgduer Sorgduer Flykting finner sted om ca. 11–15 dager, før squabbene er fullvoksne, men etter at de er i stand til å fordøye voksenmat. De blir i nærheten for å bli matet av faren i opptil to uker etter flying. Sørgende duer er produktive oppdrettere.

Hvem er dan i krasjlanding på deg?
Les mer

Hvem er dan i krasjlanding på deg?

'Crash Landing on You' andre hovedstjerner skal angivelig date. Både Seo Dan (Seo Ji-Hye) og Gu Seung Joon (Kim Jung-Hyun) i en scene fra "Crash Landing on You." Hva skjer med at Dan krasjlander på deg? Når Seung-jun er i ferd med å reise fra Nord-Korea, får han vite at Dan blir holdt fanget, og han drar for å redde henne.