Gir Comfrey kreft?

Innholdsfortegnelse:

Gir Comfrey kreft?
Gir Comfrey kreft?
Anonim

Comfrey inneholder forbindelser som er giftige for leveren og kan forårsake leverkreft. Comfrey har blitt forvekslet med revebjelle, en giftig plante, som har lignende blader.

Er Comfrey virkelig giftig?

Comfrey har giftige stoffer som kan forårsake alvorlig leverskade og til og med død. Du bør aldri ta comfrey gjennom munnen. De giftige stoffene i Comfrey kan absorberes av huden. Selv kremer og salver bør kun brukes i kort tid, og kun under tilsyn av lege.

Er comfrey trygt å bruke lok alt?

Selv lokal bruk er uklokt, siden PA-ene kan absorberes gjennom huden. Ødelagt eller skadet hud: Ikke påfør comfrey på ødelagt eller skadet hud. Hvis du gjør det, kan du utsette deg for store mengder av kjemikaliene i Comfrey som kan forårsake leverskade og andre alvorlige helseeffekter.

Hva er bivirkningene av Comfrey?

Vanlige bivirkninger av Comfrey inkluderer:

  • abdominal distensjon.
  • magesmerter.
  • tap av matlyst.
  • mangel på energi.
  • leverforstørrelse.
  • redusert urinproduksjon.
  • obstruksjon av små vener i leveren (veno-okklusiv sykdom)

Er comfrey trygt å dyrke?

Det er en ekstremt tolerant og spenstig plante. Egnet for flerårig dyrking i USDA Hardiness Zones 4-9, den er ikke veldig følsom for jordforhold eller pH, og den sprer seg raskt. Det er ingen grunn til å bekymre seg mye om ugrasbekjempelse, fordi comfreys store, rasktvoksende blader vil skygge for dem.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når starter sorgpermisjonen?
Les mer

Når starter sorgpermisjonen?

Bedrifter gir en bet alt sorgtid på omtrent tre dager for døden til et nærmeste familiemedlem. Bedrifter gir vanligvis bet alt sorgpermisjon på bare én fridag for andre slektninger og venner. Hvor lenge etter dødsfallet kan du ta ut sorgpermisjon?

Hva heter det når familien din fornekter deg?
Les mer

Hva heter det når familien din fornekter deg?

disown Legg til i liste Del. Å fornekte noen er å avvise dem. … Selv om det er uvanlig å fornekte en annen person, når det skjer er det vanligvis et familiemedlem som blir kastet av. Hva betyr det når familien din fornekter deg? Fornektelse oppstår når en forelder gir avkall på eller ikke lenger aksepterer et barn som et familiemedlem, vanligvis når barnet gjør noe som oppfattes som upassende og disse handlingene fører til alvorlige følelsesmessige konsekvenser.

Må du åpne vinduer når du flekker?
Les mer

Må du åpne vinduer når du flekker?

Oppbevar salvieen din trygt. Du kan også la den brenne ut av seg selv. Noen liker å vente 20-30 minutter for å la salvierøyken nå maksimal styrke. Så åpne alle vinduer og inngangsdøren din for å slippe ut all den fastsittende energien. Hva er reglene for flekker?