Hvilken størrelse ryggsekk til å ha med på?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken størrelse ryggsekk til å ha med på?
Hvilken størrelse ryggsekk til å ha med på?
Anonim

De fleste flyselskaper tillater håndbagasje som måler opptil maksim alt 22 x 14 x 9 tommer. Volummessig er ryggsekker som er på 40-45 liter gode som håndbagasje. Alt som er større enn det kan kreve at du sjekker det inn i stedet.

Kan jeg ta med en 50L ryggsekk som håndbagasje?

Sekker større enn 45L kan ikke bæres videre. Hvis du ser en 50L ryggsekk markedsført som håndbagasje, dobbelsjekke dimensjonene. Den er sannsynligvis for stor til teknisk sett å kvalifisere som en videreføring.

Er en 40L-ryggsekk i håndbagasjestørrelse?

Lar deg kun for å reise med seg – En 40L ryggsekk er omtrent den perfekte størrelsen for å passe inn i de fleste flyselskapers krav til håndbagasje, selv de strenge lavprisselskapene i Europa. Å reise med kun håndbagasje reduserer flyselskapets bagasjeavgifter og hjelper deg å komme deg raskere ut av flyplassen.

Kan jeg ha med meg en 55 liters ryggsekk?

Bruker Farpoint 55 som håndbagasje

Ja du kan! Den viktigste 40L-ryggsekken overskrider litt de vanlige størrelsesgrensene for håndbagasje. S/M-versjonen er omtrent 5 cm for stor, mens M/L-versjonen er omtrent 3 tommer for stor. Heldigvis bryr de fleste flyselskaper seg mer om vekt enn størrelse.

Kan en 60L ryggsekk være håndbagasje?

For eksempel krever American Airlines at summen av tre sider ikke overstiger 36 tommer (92 cm), og Northwest Airlines krever at den ikke overstiger 15 tommer × 11 tommer × 6tommer (38 cm×28 cm×15 cm). Derfor, hvis du tar med en 60L ryggsekk, ikke pakk den for full.

Anbefalt:

Interessante artikler
Vokser planter under led-lys?
Les mer

Vokser planter under led-lys?

LED-lys, som tilbyr lavt energiforbruk, lav varme og fargeoptimalisert for vekst, er den mest effektive, effektive og kundevennlige måten å dyrke planter hjemme enn å dyrke med fluorescerende lys eller glødelys. Kan et hvilket som helst LED-lys brukes som vekstlys?

Betyr ordet turpitude?
Les mer

Betyr ordet turpitude?

turpitude \TER-puh-tood\ substantiv.: inherent baseness: depravity; også: en grunnleggende handling. Betyr urolighet ondskap? Turpitude er definert som ondskap eller syndighet. Et eksempel på urolighet er atferd som anses som umoralsk og syndig av samfunnet.

Er hyperpatriotisme et ord?
Les mer

Er hyperpatriotisme et ord?

I daglig tale er jingoisme overdreven skjevhet når det gjelder å dømme sitt eget land som overordnet andre – en ekstrem type nasjonalisme. Hva er et ord for for mye patriotisme? Jingoism er fanatisk, overdreven patriotisme. Hvis du nekter å spise, lese, ha på deg eller diskutere noe som ikke er laget i ditt eget land, kan folk anklage deg for jingoisme.