Var arbeidskraft og industri?

Innholdsfortegnelse:

Var arbeidskraft og industri?
Var arbeidskraft og industri?
Anonim

Washington State Department of Labor and Industries er en avdeling i delstatsregjeringen i Washington som regulerer og håndhever arbeidsstandarder.

Hva er arbeidskraft og industri?

Alle lovene som regulerer betingelsene som ansatte arbeider under for arbeidsgivere kalles arbeids- og industrilov. … Arbeids- og arbeidsrett omhandler også arbeidernes sikkerhet og helse, arbeidserstatning, uføreforsikring og sosial sikkerhet.

Hva er LNI WA-regjering?

Labor and Industries er et mangfoldig statlig byrå dedikert til sikkerhet, helse og sikkerhet for Washingtons 3,2 millioner arbeidere. Vi hjelper arbeidsgivere med å oppfylle sikkerhets- og helsestandarder, og vi inspiserer arbeidsplasser når de blir varslet om farer. Akronym: LNI. Nettsted: https://www.lni.wa.gov/ E-post: [email protected].

Hvordan kontakter jeg L&I?

Sikkerhet og helse

  1. Gratis: 1-800-423-7233.
  2. Telefon: 360-902-5495.

Hvordan får jeg et L&I-nummer i Washington?

Finn dine Washington-skatte-ID-numre og pris

  1. Du kan finne ES-referansenummeret ditt på nettet eller i skattesatsmeldingen sendt av WA State Employment Security Department.
  2. Hvis du er usikker, kontakt byrået på (855) 829-9243.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.