Er pek-og-skyt-kameraer døde?

Innholdsfortegnelse:

Er pek-og-skyt-kameraer døde?
Er pek-og-skyt-kameraer døde?
Anonim

Figrende forsendelser av alle kameraer Det var overraskende å oppdage at ikke bare pek-og-skyt-kameraforsendelser er nede, men også at alle kameraer er i tilbakegang. Forsendelser er også nede for den delen vi er i 2014 i henhold til CIPA.

Er pek-og-skyt-kameraer foreldet?

Til tross for den uomtvistelige nedgangen i salget av det tradisjonelle pek-og-skyt-digitalkameraet og dets synkende antall i butikkhyllene og i jakkelommene, er det fortsatt kameraer definert som point-and-shoot» som er solide selgere, og de som tilbyr avanserte funksjoner.

Hva skjedde med pek-og-skyt-kameraer?

Men pek-og-skyt-kamerasalget gikk ned etter ca. 2010 ettersom smarttelefoner overtok dem ved slik bruk. For å overvinne markedskrymping begynte kompaktkameraprodusenter å lage avanserte versjoner og med et stilig metallhus.

Er pek-og-skyt-kameraer bedre enn iPhone?

For de som bare vil kunne ta bilder og dele dem digit alt, en iPhone er et bedre valg. For noen som ønsker å kunne eksperimentere med innstillinger som lukkerhastighet eller zoom og ha funksjoner som bildestabilisering og lengre batterilevetid, er pek og skyt et bedre alternativ.

Er digitalkameraet dødt?

Digitale kameraer er ikke døde ennå . Mens Sony innså dette for lenge siden og Canon fulgte det, var Nikonsiste til å hoppe inn i dette skipet av speilløse kameraer fremtiden. I 2013 utgjorde speilløse systemkameraer omtrent fem prosent av de totale kameraforsendelsene. I dag er den nær 50%.

Anbefalt:

Interessante artikler
Ville metastatisk kreft dukke opp i blodprøver?
Les mer

Ville metastatisk kreft dukke opp i blodprøver?

Det er ingen test for å se etter metastaser. Ulike tester vil avdekke forskjellige ting. Testene som gjøres bestemmes av typen primær kreft og/eller eventuelle symptomer som må undersøkes. Rutinemessige blodprøver som leverenzymer kan være forhøyet i nærvær av levermetastaser.

Skal jeg drepe eller forlate Simon?
Les mer

Skal jeg drepe eller forlate Simon?

Hvis sentralvakten ble varslet, blir Simon skadet i kringkastingsrommet og kollapser. Hvis spilleren velger å forlate ham i stedet for å redde ham eller velger å redde ham, men mislykkes i hurtigtidshendelsen, SWAT-teamet dreper ham. Hvis Simon ble skadet, men brakt opp på taket, kan spilleren velge å skyte ham.

Betyr ordet plyndring?
Les mer

Betyr ordet plyndring?

engasjert i plyndring, spesielt streifer rundt og herjer et område: plyndrede band av fredløse. Hva betyr plyndring? intransitivt verb.: å streife rundt og plyndre på leting etter plyndring en plyndringsgjeng med tyver. transitive verb.