Hvor er meyer-sitroner fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er meyer-sitroner fra?
Hvor er meyer-sitroner fra?
Anonim

I hjemlandet China var det først og fremst en dekorativ potteplante. En krysning mellom en sitron og en mandarin appelsin, Meyer-sitronen har en glatt gyllen hud fargen på en fersk eggeplomme.

Hvorfor er Meyer-sitroner så dyre?

Meyer sitronsesongen begynner vanligvis i slutten av november eller begynnelsen av desember og slutter innen mars. Deres begrensede tilgjengelighet, kombinert med deres mer skjøre natur (som gjør det vanskeligere å sende dem), gjør naturligvis dem dyrere enn hardere, vanlige sitroner året rundt også.

Hvor kan Meyer-sitroner vokse?

Meyer sitrontrær blomstrer i USDA hardførhetssoner 8-11, som er regioner på den sørlige kystmarginen og den dype sørlige halvdelen av USA.

Vokst Meyer-sitroner i Italia?

Selv om sitroner vokser i mange deler av Italia, dyrkes sitroner i Italia oftest på Amalfikysten og på Sicilia. Mens Amalfikysten hevder å være hjemmet til den ekte sitronen, er sicilianske sitroner mer kjent og distribuert over hele Italia og mange europeiske land.

Hvorfor er Meyer-sitroner bedre?

Fordi Meyer-sitroner har en søtere, mer floral smak enn vanlige sitroner, er de en utmerket erstatning for vanlige sitroner i dessertoppskrifter. … Du kan også erstatte like deler sitronskall og appelsin-, mandarin- eller mandarinskall med et revet sitronskall fra Meyer.

Anbefalt: