Skal mørke sjeler ha en enkel modus?

Innholdsfortegnelse:

Skal mørke sjeler ha en enkel modus?
Skal mørke sjeler ha en enkel modus?
Anonim

Nei. Dark Souls skal visstnok være vanskelig. Å tilfeldig legge til en enkel modus vil ødelegge ryktet den har for å være et av verdens vanskeligste spill. Dark Souls gjorde det riktig, alle som sier noe annet er en skrubb.

Hvorfor Dark Souls bør ha en enkel modus?

- "Easy Mode": The Easy Difficulty, kan inneholde redusert skade, forenklet kunstig intelligens, forskjellige bevegelser for fiender, langsommere fiender, mindre dødsstraff (for eksempel du miste halvparten av sjelen din), og mer motstand for negative effekter. Det er greit å ha harde videospill, men hard-modusen må være valgfri.

Skal hvert spill ha en enkel modus?

Å ha et alternativ for enkel modus lar disse spillerne bygge seg opp til opplevelsen spillene vil at de skal ha med høyere vanskeligheter, eller til og med oppleve dem i det hele tatt. Dette er spesielt forsvarlig fordi så mange nye ansikter blir med i spillfellesskapet hver dag.

Hvilke Dark Souls er lettest?

Dark Souls er den jeg fant den enkleste fordi de defensive alternativene den gir deg er veldig sterke. Kraftige storskjold, rustning og balanse lar deg gå gjennom spillet. Magi/pyromanti er også ganske ødelagt.

Er Dark Souls vanskelig for nybegynnere?

Dark Souls er ekstremt vanskelig fra starten, selv gjennom "opplæringsstadiet", fordi det ikke holder deg i hånden og det gjør degsløyfe, noen ganger forferdelig, gjennom områder du allerede har fullført før. Du kan heller ikke ta en pause.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;