Bør du blokkere parkerte domener?

Innholdsfortegnelse:

Bør du blokkere parkerte domener?
Bør du blokkere parkerte domener?
Anonim

Parkerte domener er ikke farlige per se, men blokkering av dem kan være en del av mer generelle sikkerhetstiltak: For det første er det åpenbart at det ikke er stedet du hadde tenkt å gå til, så det kan være tryggere å forhindre at du kommer til et uventet sted.

Hvorfor er parkerte domener dårlige?

Domeneparkering blir skadelig når, for eksempel nettkriminelle kompromitterer registrarers eller forhandleres nettverk. De kan ta kontroll over navnetjenerne (vanligvis opprettet av registraren på tidspunktet for domeneregistrering) til et parkert domene og konfigurere dem slik at de kan være en del av ondsinnede planer.

Er parkerte domener dårlige for SEO?

Med parkerte domener på plass, vil alle peke til det samme nettinnholdet. Noen eksperter hevder at det å ha parkert domener er dårlig for SEO, og det er bedre å bruke domeneviderekoblinger, siden de unngår muligheten for at søkemotorer straffer et nettsted for duplisert innhold.

Skal jeg parkere domenenavnet mitt?

Hvis du vil lagre det parkerte domenet til senere, parkering av domenet er måten å gjøre det på. På denne måten, hvis noen prøver å besøke det, vil de bli omdirigert til hoveddomenets nettsted. Du har ikke en nettside klar ennå. Hvis nettstedet fortsatt er under vedlikehold, er det vanlig å parkere domenet til dets egen side er klar.

Tjener parkerte domener penger?

Slike parkerte domener trenger ikke ligge i dvale. Du kan bruke dem til å lagepenger. Når det parkerte domenet ditt viser annonser, vil det genereres en liten inntekt for hver besøkende som klikker på en annonse.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"