Vil målet rettferdiggjøre midlene?

Innholdsfortegnelse:

Vil målet rettferdiggjøre midlene?
Vil målet rettferdiggjøre midlene?
Anonim

-brukes til å si at et ønsket resultat er så bra eller viktig at enhver metode, selv en moralsk dårlig, kan brukes for å oppnå det. De tror at slutten rettferdiggjør midlene og vil gjøre hva som helst for å få sin kandidat valgt.

Hva er meningen med målet rettferdiggjør ikke midlene?

Men som små barn lærte vi at "målet ikke rettferdiggjør midlene." Med andre ord, et positivt resultat er ikke, vel, en god ting hvis metodene som ble brukt var uærlige eller skadelige for andre. … Tvert imot, juks eller å unngå harde klasser kan holde GPA høy, men bruk av disse midlene rettferdiggjør aldri sluttresultatet.

Referdiggjør målene moralsk midlene?

«Målene rettferdiggjør midlene» innebærer vanligvis å gjøre noe g alt for å oppnå en . positiv slutt og rettferdiggjøring av feilhandlingen ved å peke på et godt resultat. An. eksempel vil være å lyve på en CV for å få en god jobb og rettferdiggjøre løgnen med å si.

Hvem sa denne setningen at målet ikke rettferdiggjør midlene?

Denne bekreftelsen er feilaktig tilskrevet Niccolo Machiavelli –selv om han aldri skrev den og tilsynelatende aldri sa den- gitt at Machiavelli i sin bok The Prince uttrykker ideen om at når menn har makten, bør de dømmes etter resultatene de oppnår, og hvis de ønskede resultatene til slutt virkelig er …

Do ends justify means essay?

For å rettferdiggjøre målene deres mednoen form for midler involverer noen ganger å gjøre en feil ting når du prøver å oppnå en positiv slutt. De rettferdiggjør feil handling ved å peke på resultatet som var bra.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;