Hvorfor går huljernene mine flate?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor går huljernene mine flate?
Hvorfor går huljernene mine flate?
Anonim

Legger til for mange egg. Hemmeligheten bak gogères' puff er tilsetningen av egg, men her er tingen - for mange egg og deigen blir for våt til å puffes ordentlig. … Hvis du øser opp litt med slikkepotten og lar den gli tilbake i bollen, bør den etterlate en liten “V” med deig på slikkepotten.

Hvordan forhindrer du at eclairs blir flate?

Legge til Egg Egg er sannsynligvis den viktigste ingrediensen i choux etter vann, som bidrar til å gi dampen som er nødvendig for at éclairene skal heve. Eggeplommer gir emulgerende kraft og smak, mens proteinene i eggehvitene hjelper til med å støtte éclair-skallet slik at det ikke faller sammen.

Hvorfor kollapser profiterolene mine?

Men selv om de hever seg, vil de tømmes når de avkjøles, på grunn av for mye fuktighet inne i skallet, spesielt hvis du tar dem ut av ovnen for tidlig. Skjellene hadde ikke nok tid til å danne en stabil skorpe, så de kollapser når de avkjøles.

Hvorfor hevet ikke choux-deigen min?

Det er to vanlige problemer som oppstår når du lager choux-deig. For det første, hvis du tilsetter eggene i det varme vann- og melblandingen før den er avkjølt, vil eggene koke i pastaen og nekte å heve i ovnen. … Et annet vanlig problem er å tilsette for mye egg.

Hvor lenge varer gougères?

Lagring: Rester kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 5 dagereller fryses i opptil 3 måneder. Lag på forhånd: Ubakte gougères kan fryses i opptil 2 måneder.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når døde nedra volz?
Les mer

Når døde nedra volz?

Nedra Volz var en amerikansk skuespillerinne. På TV portretterte hun tante Iola på All in the Family, Adelaide Brubaker på Diff'rent Strokes, Emma Tisdale på The Dukes of Hazzard og Winona Beck på Filthy Rich. Hvordan døde Nedra Volz?

Spiser duer duemat?
Les mer

Spiser duer duemat?

Sorgduer Sorgduer Flykting finner sted om ca. 11–15 dager, før squabbene er fullvoksne, men etter at de er i stand til å fordøye voksenmat. De blir i nærheten for å bli matet av faren i opptil to uker etter flying. Sørgende duer er produktive oppdrettere.

Hvem er dan i krasjlanding på deg?
Les mer

Hvem er dan i krasjlanding på deg?

'Crash Landing on You' andre hovedstjerner skal angivelig date. Både Seo Dan (Seo Ji-Hye) og Gu Seung Joon (Kim Jung-Hyun) i en scene fra "Crash Landing on You." Hva skjer med at Dan krasjlander på deg? Når Seung-jun er i ferd med å reise fra Nord-Korea, får han vite at Dan blir holdt fanget, og han drar for å redde henne.