Har loca the mops død?

Innholdsfortegnelse:

Har loca the mops død?
Har loca the mops død?
Anonim

Loca the Pug, den bedårende irske hunden som var gjenstand for en høyt elsket, viral YouTube-video, har dødd, ifølge et innlegg på Facebook-siden for hunden. … Den lille mopsens lidelse førte til at dyret ufarlig rullet, veltet og veltet, noe som sjarmerte millioner.

Hva er g alt med Loca the pug?

Loca lider av en hjernetilstand k alt ataksi. Det er en ufarlig hjernetilstand, men symptomene inkluderer å lene seg, velte, falle og velte. Locas eier Mal Orr, 55, sa: "En dag da jeg så henne løpe tenkte jeg "Det er morsomt - jeg burde filme det".

Gikk Mopsen Doug bort?

Døde mopsen Doug i 2020? Med sorg døde Mopsen Doug i dag. Han vil bli savnet, spesielt for hans store personlighet.

Hvilken kjent mops døde?

Med tristhet døde Doug the Pug i dag. Han vil bli savnet, spesielt for hans store personlighet. Takk Facebook-fellesskapet for at du har gledet deg over reisen med ham de siste 3+ årene av alt som er Drag Queen Pug.

Hvor mye penger tjener Doug the Pug per innlegg?

Dog Instagram-kontoer utgjorde halve listen, med andre kjæledyr inkludert Doug the Pug som gjorde $12, 851 mens Shiba Inu Marutaro ble beregnet til å tjene $8 517,50 per post.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er melodiikk verdt det?
Les mer

Er melodiikk verdt det?

Bortsett fra det er Melodics et fantastisk program for de som lærer. Jeg anbefaler på det sterkeste at du prøver programvaren, enten du er en nybegynner eller en avansert musiker. Selv om jeg har mye erfaring med å spille trommer og musikkproduksjon, fant jeg Melodics så spennende og nyskapende.

Vil alkohol påvirke kroppsbygging?
Les mer

Vil alkohol påvirke kroppsbygging?

Hvordan påvirker alkohol muskelbygging? Forskning viser at et akutt anfall av moderat alkoholinntak ikke fremskynder treningsindusert muskelskade, og heller påvirker ikke muskelstyrken. Er alkohol dårlig for kroppsbygging? Alkohol bidrar til proteinnedbrytning mer enn ernæringen din gjør til proteinsyntesen.

Hvor mye koster heroldsolen?
Les mer

Hvor mye koster heroldsolen?

Abonnementer som bare er digitale kan fornyes automatisk etter den første perioden med den pågående fornyelseshastigheten på $29,99 per måned med mindre du ber oss om å kansellere. Digitale abonnementer inkluderer heraldsun.com, iPad-apper, smarttelefonapper, mobilnettsteder og e-Edition.