Hvordan fungerer subsoiler?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer subsoiler?
Hvordan fungerer subsoiler?
Anonim

A Frontier Subsoiler (US CA) er et enkelt verktøy som vil bryte opp den hardpakkede jorda under overflaten, og hjelper til med å eliminere stående vann ved å la vannet renne bort, noe som gir du et bedre administrert, bedre produserende beite.

Vil en undergrunn hjelpe med drenering?

Hvis du har en lapp med hardpan på plassen din og trenger å eliminere stående vann, kan du prøve å bruke en jordbunn. Det er et flott verktøy for å hjelpe den til å tømmes ordentlig. … Ved å bruke en jordbunn vil kutte røttene under overflaten og hjelpe til med å kontrollere størrelsen på hekkrekken ved å ikke la den trekke fuktighet fra beitet.

Hva er formålet med undergrunn?

Undergrunnen er et jordarbeidingsverktøy som vil forbedre veksten i alle avlinger der jordpakking er et problem. I landbruket brukes vinklede vinger til å løfte og knuse hardpanen som bygges opp på grunn av komprimering. Designet gir dyp jordarbeiding, og løsner jord dypere enn en jordfreser eller plog er i stand til å nå.

Hvor dypt bør du kjøre en jordbunn?

Ideelt sett bør skaftets spiss løpe 1 til 2 tommer under det komprimerte jordlaget. Hvis skaftets spiss er for dyp, kan undergrunn øke komprimeringen fordi det komprimerte laget ikke vil bli knekt.

Er undergrunnen bra?

Dyp jordarbeiding, også kjent som underjording, kan være fordel for å lindre jordpakking og forbedre avlingene. En kulminasjon på 10 år med OhioState Universitys forskning på undergrunn har vist at visse jordtyper drar nytte av dyp løsning.

Anbefalt: