Vil gon og killua gjenforenes?

Innholdsfortegnelse:

Vil gon og killua gjenforenes?
Vil gon og killua gjenforenes?
Anonim

Hvis du allerede er kronisk deprimert, har du en lang vei foran deg. Det er mulig at de kan gjenforenes, men jeg ser ikke at det kommer til å skje med det første tatt i betraktning av fortykningsplottet som foregår i mangaen (som du bør lese hvis du ikke har gjort det ennå).

Vil Killua og Gon være med i sesong 7?

Den engelske dubben kan også beholde de samme skuespillerne for stemmene sine. Imidlertid kan det være noen nye karakterer og stemmen deres. Rollelisten vi kan se igjen i sesong 7 kan være:-Gon Freecs, Killua, Gons far Kite (som fort alte Gon om faren sin), en annen venn av Gon. Mange nye karakterer kan også bli med.

Hvilken episode gjenforenes Killua og Gon?

Episode 147 (2011)

Er Killua forelsket i Gon?

Kort svar: Det er liten eller ingen kanonisk kjærlighet fra enten Killua eller Gon til den andre. Hvis noen form for kjærlighet klart skal utledes, bør den betraktes som platonisk eller broderlig. Lengre svar: Fra barndommen ble Killua fratatt opplevelsen av å ha venner.

Hvorfor er hisoka og Illumi gift?

Om de er gift eller ikke er fortsatt et mysterium. Yoshihiro Togashi, skaperen av 'Hunter X Hunter,' gjorde imidlertid forholdet deres til kanon i bind 36, kapittel 377 av mangaen. Som nevnt i mangaen, er det mer et "gi-og-ta"-oppsett som gir gjensidige fordeler for dem. …

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;