Bør du dekke atopisk dermatitt?

Innholdsfortegnelse:

Bør du dekke atopisk dermatitt?
Bør du dekke atopisk dermatitt?
Anonim

Hvis du har atopisk dermatitt, kan legen din anbefale våtinnpakningsterapi. Det er en av de beste måtene å rehydrere huden på, lindre symptomer på atopisk dermatitt og hjelpe aktuelle behandlinger (de du smører på huden) til å fungere bedre.

Skal jeg dekke dermatitten min?

Bandager. I en klemme kan et plaster være et utmerket middel for å hindre deg fra å skrape et rødt og tørt område. Men bandasjer er ofte ikke en langsiktig løsning for de med eksem. Du bør heller aldri bruke en tørr bandasje på et infisert område med eksem.

Skal jeg dekke eksemet mitt?

Under spesielt intense eksem-utbrudd med sterk kløe eller smerte, kan våtinnpakningsterapi gjøre underverker for å rehydrere og roe ned huden og hjelpe aktuelle medisiner til å fungere bedre. Stoffomslagene dynkes i vann og påføres den berørte huden på kroppen.

Hvordan beroliger du atopisk dermatitt?

For å redusere kløe og lindre betent hud, prøv disse egenpleietiltakene:

  1. Fukt huden din minst to ganger om dagen. …
  2. Påfør en kløestillende krem på det berørte området. …
  3. Ta en oral allergi eller kløestillende medisin. …
  4. Ikke klø. …
  5. Sett på bandasjer. …
  6. Ta et varmt bad. …
  7. Velg milde såper uten fargestoffer eller parfymer.

Hjelper bandasje på eksem?

I noen tilfeller kan en fastlege skrive ut medisinbind, klær eller våttvikler til slites over områder av huden som er påvirket av eksem. Disse kan enten brukes over mykgjørende midler eller med aktuelle kortikosteroider for å forhindre riper, la huden under å gro og stoppe hudens uttørking.

Anbefalt:

Interessante artikler
Skal jeg ta stamdna-test?
Les mer

Skal jeg ta stamdna-test?

AncestryDNA er tjenesten vi anbefaler for de fleste som ønsker å lære om sin etniske arv eller få kontakt med ukjente slektninger. Det er også en av de rimeligste tjenestene vi har evaluert, og testerne våre rangerte den blant de beste når det gjelder å tilby nyttig informasjon med tydelig presentasjon.

Når bør en baby sparke?
Les mer

Når bør en baby sparke?

De fleste babyer begynner å tute, krype eller krype mellom 6 og 12 måneder. Det kan virke som en ganske stor rekkevidde for deg, men det er faktisk det normale tidsrommet. Noen babyer beveger seg veldig tidlig, mens andre tar en mer rolig tilnærming.

Hva gjør snekkere?
Les mer

Hva gjør snekkere?

Snekkere bygge, reparere og installere bygningsrammer og konstruksjoner laget av tre og andre materialer. Snekkere jobber innendørs og utendørs på mange typer byggeprosjekter, fra installasjon av kjøkkenskap til å bygge motorveier og broer. Får snekkere mye bet alt?