Hvem døde galant i outsiderne?

Innholdsfortegnelse:

Hvem døde galant i outsiderne?
Hvem døde galant i outsiderne?
Anonim

Dally døde ikke galant. Han begikk det er i dag kjent som "selvmord av politimann." Det er en reell situasjon, og det var det Dally valgte. Han kunne ha stått opp, møtt de konsekvensene han måtte komme for de dårlige valgene sine, og så muligens fortsette å gjøre noe ut av livet sitt.

Hvem dreper dally?

Politimennene dreper Dally. Etter at Johnny dør på sykehuset, er Dally så opprørt at han løper fra Ponyboy og raner en matbutikk. Politiet jager ham til den tomme tomten der smørerne henger. Der tar Dally frem den ubelastede pistolen sin og truer politiet, som skyter ham i selvforsvar.

Hvordan tror Pony at Dally døde?

Dally trekker frem en pistol som ikke er ladd, men vil garantert trekke politimennenes ild. De dreper ham. Ponyboy vet at det var en selvmordshandling. Han reflekterer over både det onde og gode i Dally og konkluderer med at Dally døde hensynsløst, men modig.

Hvorfor tok dally Johnnys død så hardt?

Dally kan ikke akseptere Johnnys død fordi Johnny er den eneste tingen i verden som Dally bryr seg om. … Dally har alltid passet på Johnny i kamper, og når Johnny dør, føler Dally at han ikke har noe igjen som er bra i livet hans. Dally tvinger politiet til å drepe ham på grunn av dette.

Hvilken karakter dør i outsiderne?

Når Ponyboy og Johnny flykter etter at Darry slo Ponyboy, møter de sine rivalerBob og bestevennen hans Randy Adderson. Bob tar Ponyboy og begynner å drukne ham til Johnny får ut bryterbladet og dreper Bob. Etter dette dør Johnny.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilken prosess binder karbon?
Les mer

Hvilken prosess binder karbon?

Karbon er sekvestrert i jord av planter gjennom fotosyntese og kan lagres som organisk karbon i jord (SOC). Hva er prosessen med karbonbinding? Karbonbinding er prosessen for å fange og lagre atmosfærisk karbondioksid. Det er én metode for å redusere mengden karbondioksid i atmosfæren med mål om å redusere globale klimaendringer.

Snøer det i minoa?
Les mer

Snøer det i minoa?

Minoa gjennomsnittlig 105 tommer snø per år. Har Turkmenistan snø? Det regner eller snør sjelden i Turkmenistan. Nedbør er i gjennomsnitt 80 mm i året, i fjellområder når den 300-400 mm. Hovedsakelig skjer snø og nedbør i perioden desember til mars;

Hvem sang opprinnelig rock på?
Les mer

Hvem sang opprinnelig rock på?

"Rock On" er en sang skrevet av den engelske sangeren David Essex. Opprinnelig spilt inn i 1973 og utgitt som singel av Essex, ble den en internasjonal hit. I 1989 spilte den amerikanske skuespilleren og sangeren Michael Damian inn en coverversjon som gikk til nummer én på Billboard Hot 100-listen.