Hvorfor er gensere viktige?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er gensere viktige?
Hvorfor er gensere viktige?
Anonim

Bryst- og ryggmuskelhypertrofi: dumbbell-genseren er en god øvelse for å hjelpe med muskelvekst, spesielt når den kombineres med andre bryst-, arm- og ryggspesifikke øvelser. Forbedrede nevrale veier: denne øvelsen vil hjelpe deg å forbedre forbindelsen mellom sinn og muskler og bli mer effektiv.

Hva er fordelene med gensere?

Benefits of Dumbbell Pullovers

Vekttrening, generelt, øker muskelmasse. Men når du velger øvelser som krever at musklene strekker seg under belastning, øker potensialet for muskeløkning. 5 Rekkevidden over hodet som kreves av pulloverbevegelsen, strekker musklene i brystet.

Er det nødvendig med gensere?

Hovedgrunnen til at du bør legge til dumbbell-gensere i løfterutinen din er fordi de hjelper med å utvide brystkassen som ingen annen trening. Dette er fordi øvelsen strekker alle musklene i brystet og kjernen mens du fokuserer på riktig pust.

Hvilke muskler fungerer gensere?

Mantel-genserøvelsen jobber med muskler i overkroppen, inkludert pectoralis major, pectoralis minor, latissimus dorsi, triceps og abdominale muskler.

Er dumbbell-gensere effektive for brystet?

Enten du er en erfaren kroppsbygger eller en nybegynner løfter, er dumbbell-genseren en grunnleggende øvelse for å trene ryggmuskulaturen og brystmusklene.

Anbefalt: