Hvordan ser sylteorm-egg ut?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ser sylteorm-egg ut?
Hvordan ser sylteorm-egg ut?
Anonim

Voksen sylteorm er en prangende møll med brede trekantede vinger og et vingespenn på omtrent en tomme (fig. 1). Vingene er for det meste iriserende brune, med et sentr alt bånd av halvgjennomsiktig gult.

Hvordan blir du kvitt sylteormmøll?

Hvordan blir jeg kvitt sylteorm?

  1. Ødelegg skadet frukt. Kast den i søpla for å forhindre at sylteorm formerer seg i komposthaugen din.
  2. Knus rullede deler av blader på skadede planter. …
  3. Spray planter med et godkjent insektmiddel.

Hva dreper sylteorm?

Bacillus thuringiensis vil drepe sylteorm, men anbefales vanligvis ikke fordi den interne fôringsatferden setter fôringslarvene utenfor rekkevidden til et mageaktivt giftstoff.

Er sylteorm giftig?

Det er ufarlig for mennesker og kjæledyr. Påfør den enten ved blomstring eller kronbladfall, eller begge deler. Det er en magegift og må inntas. Den er mer effektiv når den påføres i varmt, tørt vær mens larvene aktivt fôrer.

Hva graver seg ned i agurkene mine?

Agurkmark, larvene til agurkbillen, er gulhvite i fargen med brunt hode og bakside, og tre par ben. Agurker kan vokse opp til 3/4 tommer lange. De angriper agurkplanter ved å spise røttene og grave seg ned i unge plantestengler, noe som får planten til å visne og dø.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når døde nedra volz?
Les mer

Når døde nedra volz?

Nedra Volz var en amerikansk skuespillerinne. På TV portretterte hun tante Iola på All in the Family, Adelaide Brubaker på Diff'rent Strokes, Emma Tisdale på The Dukes of Hazzard og Winona Beck på Filthy Rich. Hvordan døde Nedra Volz?

Spiser duer duemat?
Les mer

Spiser duer duemat?

Sorgduer Sorgduer Flykting finner sted om ca. 11–15 dager, før squabbene er fullvoksne, men etter at de er i stand til å fordøye voksenmat. De blir i nærheten for å bli matet av faren i opptil to uker etter flying. Sørgende duer er produktive oppdrettere.

Hvem er dan i krasjlanding på deg?
Les mer

Hvem er dan i krasjlanding på deg?

'Crash Landing on You' andre hovedstjerner skal angivelig date. Både Seo Dan (Seo Ji-Hye) og Gu Seung Joon (Kim Jung-Hyun) i en scene fra "Crash Landing on You." Hva skjer med at Dan krasjlander på deg? Når Seung-jun er i ferd med å reise fra Nord-Korea, får han vite at Dan blir holdt fanget, og han drar for å redde henne.