Ved leverandørens etiske retningslinjer?

Innholdsfortegnelse:

Ved leverandørens etiske retningslinjer?
Ved leverandørens etiske retningslinjer?
Anonim

En atferdskode for leverandører er laget for formålet å sikre at en bedrifts leverandører sørger for trygge arbeidsforhold og deres ansatte blir behandlet med respekt. Også produksjonsprosessene deres er ansvarlige og miljøvennlige.

Hva skal stå i en adferdskodeks for leverandøren?

Vi er forpliktet til høyeste etiske standarder ved å overholde gjeldende lover, forskrifter, retningslinjer og prosedyrer. handle med integritet og åpenhet. vise rettferdighet og åpenhet i vår omgang med enkeltpersoner og organisasjoner. avsløre eventuelle antatte eller reelle interessekonflikter.

Hvorfor er en adferdskodeks for leverandøren viktig?

Leverandørens atferdskodeks er for å sikre at verdiene til Shriram Pistons & Rings blir fulgt av leverandørene og alt deres personell inkludert men ikke begrenset til ansatte, offiserer og direktører. Sakene som dekkes i retningslinjene er viktige for SPRL og dets leverandører, for deres forretningsatferd.

Hva er leverandørens atferdskodeks?

Leverandører må sørge for et trygt arbeidsmiljø, og overholde lokale lover og forskrifter. Leverandører forventes å bidra til å bevare naturen og være ansvarlig for å drive sikker og miljøbevisst drift. Leverandører må overholde gjeldende miljø og relaterte lover og forskrifter.

Hva er et eksempel på etiske retningslinjer?

En kode påetikk, eller profesjonelle etiske retningslinjer, er vanligvis et sett med generelle retningslinjer eller verdier. En retningslinje for atferd er vanligvis mer spesifikk, og gir retningslinjer for hvordan man skal reagere i visse situasjoner. Et eksempel på atferdskodeks kan være en regel som uttrykkelig forbyr å akseptere eller tilby bestikkelser.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når blir leslie tilbakek alt?
Les mer

Når blir leslie tilbakek alt?

"Recall Vote" er den syvende episoden av sesong 6 av NBC TV-serien Parks and Recreation, og den 97. episoden tot alt sett. Den hadde premiere 14. november 2013 og hadde 3,03 millioner seere. Hvorfor blir Leslie tilbakek alt?

Er Lucifer verdt å se?
Les mer

Er Lucifer verdt å se?

Det er definitivt et morsomt show som vil holde deg underholdt. Når det er sagt, hvis du leter etter den neste Sopranos, er ikke dette showet for deg. Lucifer og sopraner er mine to favorittprogrammer noensinne. Er Lucifer et kjedelig show?

Bli leslie tilbakek alt?
Les mer

Bli leslie tilbakek alt?

Leslie Knope Leslie Knope Showet avslører at Ron er en libertarianer, Leslie er en demokrat, og det er åpenbart at Ben er en republikaner. https://parksandrecreation.fandom.com › … Hvilket politisk parti er karakterene? | Fandom distraherer seg selv og vennene hennes fra tilbakekallingsprosessen ved å forvandle rådhuset til et hjemsøkt hus for Halloween.