Hvilke babyer er i faresonen for barn?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke babyer er i faresonen for barn?
Hvilke babyer er i faresonen for barn?
Anonim

De inkluderer:

  • Sex. Det er litt større sannsynlighet for gutter å dø av krybbedød.
  • Alder. Spedbarn er mest sårbare mellom andre og fjerde levemåned.
  • Race. Av årsaker som ikke er godt forstått, har ikke-hvite spedbarn større sannsynlighet for å utvikle krybbedød.
  • Familiehistorie. …
  • Paus-røyk. …
  • Being prematur.

Hvilket spedbarn har økt risiko for krybbedød?

For eksempel er det mer sannsynlig at SIDS påvirker en baby som er mellom 1 og 4 måneder gammel, det er mer vanlig hos gutter enn hos jenter, og de fleste dødsfall skjer i løpet av høst, vinter og tidlige vårmåneder.

Hvilken alder er krybbedød ikke lenger en risiko?

SIDS og alder: Når er babyen min ikke lenger i fare? Selv om årsakene til krybbedød (sudden infant death syndrome) fortsatt er stort sett ukjente, vet legene at risikoen for krybbedød ser ut til å toppe seg mellom 2 og 4 måneder. SIDS-risikoen reduseres også etter 6 måneder, og det er ekstremt sjeldent etter ett års alder.

Hva er sjansene for krybbedød hos en sunn baby?

SIDS er skummelt å tenke på, og selvfølgelig vil du ta alle mulige forholdsregler for å beskytte babyen din. Vær likevel oppmerksom på at spedbarns SIDS-risiko er svært liten. I dag er bare 35 av 100 000 babyer berørt av SIDS, ifølge de siste dataene fra Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Hvordan vet du om babyen din er i faresonen forSIDS?

"Disse tegnene eller symptomene inkluderte at [spedbarn] var døsige mesteparten av tiden når de er våkne, spedbarn som hveser og spedbarn som tok mindre enn halvparten av den normale mengden væske de siste 24 timene før de døde."

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"