Skal du satse?

Innholdsfortegnelse:

Skal du satse?
Skal du satse?
Anonim

De 4 store børsene som for øyeblikket støtter alternativet inkluderer Binance, Bittrex, KuCoin og Kraken. Sammenlignet med innsats gjennom en kryptovaluta-lommebok, kan ikke brukere velge og distribuere ADA-tokens på tvers av flere innsatspuljer.

Kan jeg satse ADA på Coinbase?

Du kan enten overføre ADA fra en annen lommebok du eier, eller bruke en børs som Binance eller Coinbase for å kjøpe og sende ADA over. Når midlene er i lommeboken din, bør du velge hvilken innsatspool du vil delegere din ADA for innsats. For å se innsatspuljene i Yoroi, velg kategorien Delegasjonsliste.

Kan du tape ADA ved å satse?

Kan jeg miste ADA-delegeringen til en innsatspulje? Nei. Staking er 100 % trygt. Du bruker din rett til å delegere til en gruppe som er en separat handling fra overføring av ADA.

Har ADA innsats?

Staking ada gir ada-innehavere belønninger – i tillegg til potensielle markedsprisgevinster. Jo mer ada du satser, jo flere belønninger kan du tjene. Nå kan du gjøre mer enn å holde; se hvor mye belønning du muligens kan tjene ved å satse ada. Ansvarsfraskrivelse: Denne kalkulatoren forutsier bare et estimat av belønninger.

Hva er den beste ADA-innsatspoolen?

Where To Stake Cardano (ADA)

  • Binance (best sammenlagt for staking)
  • Kraken (best for innsatsavkastning)
  • Crypto.com (best for nybegynnere)
  • CEX. IO (best for Storbritanniainvestorer)
  • KuCoin (best for ADA-fastkurs)
  • Yoroi Wallet (beste lommebok for brukervennlighet)
  • Daedalus Wallet (beste lommebok for avanserte brukere)

Anbefalt:

Interessante artikler
Er melodiikk verdt det?
Les mer

Er melodiikk verdt det?

Bortsett fra det er Melodics et fantastisk program for de som lærer. Jeg anbefaler på det sterkeste at du prøver programvaren, enten du er en nybegynner eller en avansert musiker. Selv om jeg har mye erfaring med å spille trommer og musikkproduksjon, fant jeg Melodics så spennende og nyskapende.

Vil alkohol påvirke kroppsbygging?
Les mer

Vil alkohol påvirke kroppsbygging?

Hvordan påvirker alkohol muskelbygging? Forskning viser at et akutt anfall av moderat alkoholinntak ikke fremskynder treningsindusert muskelskade, og heller påvirker ikke muskelstyrken. Er alkohol dårlig for kroppsbygging? Alkohol bidrar til proteinnedbrytning mer enn ernæringen din gjør til proteinsyntesen.

Hvor mye koster heroldsolen?
Les mer

Hvor mye koster heroldsolen?

Abonnementer som bare er digitale kan fornyes automatisk etter den første perioden med den pågående fornyelseshastigheten på $29,99 per måned med mindre du ber oss om å kansellere. Digitale abonnementer inkluderer heraldsun.com, iPad-apper, smarttelefonapper, mobilnettsteder og e-Edition.