Hvor er innsjøen Titicaca i Sør-Amerika?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er innsjøen Titicaca i Sør-Amerika?
Hvor er innsjøen Titicaca i Sør-Amerika?
Anonim

Lake Titicaca ligger 3 810 m over havet og ligger mellom Peru i vest og Bolivia i øst. Den peruanske delen ligger i Puno-avdelingen, i provinsene Puno og Huancane. Den dekker 3 200 kvadrat miles (8 300 kvadratkilometer) og strekker seg i retning nordvest til sørøst i en avstand på 190 km.

Er Titicacasjøen i Nord- eller Sør-Amerika?

Titicacasjøen, det spanske Titicacasjøen, verdens høyeste innsjø som kan navigeres til store fartøyer, liggende på 3.810 meter over havet i Andesfjellene i Sør-Amerika, over grensen mellom Peru i vest og Bolivia i øst.

Hvor er Titicacasjøen på Sør-Amerika-kartet?

Lake Titicaca ligger på grensen mellom det nordlige Bolivia og det sørlige Peru. Det regnes som den høyeste kommersielt seilbare vannmassen i verden. Titicacasjøen ligger på grensen mellom det nordlige Bolivia og det sørlige Peru.

Hvorfor Titicaca kalles Honeymoon Lake?

Lake Titicaca kalles "Honeymoon Lake". Titicacasjøen er kjent blant bryllupsreisepar på grunn av dens naturskjønne trekk. Ligger i Andesfjellene og markerer grensen til Bolivia og Peru. Det er en stor og dyp innsjø.

Hva er Titicacasjøen kjent for?

Titicacasjøen strekker seg over grensene til Peru og Bolivia og er verdens høyeste seilbare innsjø på 12 507 fot (3 812 meter). Deregionen er kjent for øyene og det krystallklare vannet, samt festivaler og arkeologiske steder.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvor lenge lever emuer?
Les mer

Hvor lenge lever emuer?

Disse kyllingene vil bli hos hannen sin i 5-7 måneder og lære de nødvendige overlevelsesferdighetene. Kyllingene er fullvoksne rundt 12 måneder, men modnes ikke kjønnsmessig før rundt 18-20 måneder. I ville emuer lever 5-10 år, men i fangenskap kan de leve 35 år.

Hvordan finner jeg dervenin?
Les mer

Hvordan finner jeg dervenin?

Dervenin er oppdragsgiveren for "The Mind of Madness." Han kan bli funnet wandering Solitude , vanligvis mellom Bards College Bards College The Bards College er en sammenføyningsfraksjon som vises i The Elder Scrolls V: Skyrim. Ligger i Solitude, består lauget av barder, poeter og offentlige foredragsholdere.

Hva er ekvakuo dilatasjon av ventriklene?
Les mer

Hva er ekvakuo dilatasjon av ventriklene?

Hydrocephalus ex-vacuo oppstår når et hjerneslag eller en skade skader hjernen og hjernestoffet faktisk krymper. Hjernen kan krympe hos eldre pasienter eller de med Alzheimers sykdom, og CSF-volumet øker for å fylle den ekstra plassen. I disse tilfellene er ventriklene forstørret, men trykket er vanligvis norm alt.