Hvordan lages laetrile?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lages laetrile?
Hvordan lages laetrile?
Anonim

Laetrile er syntetisert fra amygdalin ved hydrolyse. Den vanlige foretrukne kommersielle kilden er fra aprikoskjerner (Prunus armeniaca). Navnet er avledet fra de separate ordene "laevorotatory" og "mandelonitrile".

Hvor er laetrile avledet?

Det er forbundet med alvorlige bivirkninger. Amygdalin (også k alt Laetrile®) er et ekstrakt avledet fra aprikosgroper og andre planter. Det kan brytes ned av enzymer i tarmen for å produsere cyanid, en kjent gift. Den ble først brukt i Europa og senere i USA som en alternativ kreftbehandling.

Hvordan kan jeg få vitamin B17 naturlig?

Amygdalin, forbindelsen som vitamin B17 kommer fra, kan komme fra en rekke matvarer, inkludert rå nøtter , for eksempel bitre mandler. Det kan også komme fra fruktkjerner, for eksempel aprikoskjerner.

Matkilder

  1. nøtter.
  2. knust fruktgroper.
  3. rå mandler.
  4. gulrøtter.
  5. aprikoser.
  6. peaches.
  7. selleri.
  8. beans.

Hvor kommer aprikosfrø fra?

Aprikosfrø er mandelformede kjerner inne i fruktgropen, eller stein. Rå aprikosfrø inneholder en forbindelse k alt amygdalin, som er et enzym som tarmen din omdannes til cyanid. Cyanid er et giftig kjemikalie som naturlig finnes i små mengder i epler, fersken, limabønner og annen mat.

Er laetrile lovligi Canada?

He alth Canada har ikke godkjent noen medisinsk eller naturlig helse bruk av aprikoskjerner, laetril eller "vitamin B17" og tillater ikke påstander om kreftbehandling for naturlige helseprodukter.

Anbefalt: