Hvordan se Clarice?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan se Clarice?
Hvordan se Clarice?
Anonim

Du kan se «Clarice» på video-on-demand-plattformer som FandangoNow, Vudu, Microsoft Store, Google Play, iTunes og YouTube. Den psykologiske skrekkkrimdramaserien kan også streames på YouTubeTV, FuboTV, DirecTV, Spectrum, AppleTV, Paramount+ og den offisielle nettsiden til CBS.

Hvor kan jeg se Clarice hvis jeg gikk glipp av det?

Du kan se «Clarice» selv om du ikke har kabel ved å registrere deg for en gratis prøveversjon til fuboTV, CBS All-Access eller Hulu Live TV.

Har Netflix Clarice?

Er Clarice tilgjengelig på Netflix? … Clarice er ikke tilgjengelig for visning på strømmetjenesten. Det er andre tilgjengelige alternativer på Netflix for folk som leter etter en ny psykogisk dramaserie å bli oppslukt av, inkludert Mindhunter, Ratched, Behind Her Eyes og Marcella.

Vil Clarice være på Amazon Prime?

En oppfølger til den Oscar-vinnende filmen The Silence of the Lambs, Clarice har premiere torsdag 11. februar kl.kl. 22.00. ET/PT på CBS. Hvis du ikke har kabel, er en av mange måter å se «Clarice» på nettet gjennom Amazon Prime CBS All Access-kanalen.

Hvilken kanal er Clarice på?

Freshman Clarices andre sesong vil strømme eksklusivt på Paramount+. Representanter for streameren og CBS Studios, som produserer begge seriene, avviste kommentarer.

Anbefalt: