Hvor er den interosseøse membranen plassert?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er den interosseøse membranen plassert?
Hvor er den interosseøse membranen plassert?
Anonim

Gross Anatomy Den antebrachiale interosseous membranen er en fibrøs struktur som ligger midt i underarmen. Den ligger mellom radius og ulna og har distinkt orientering og retning.

Hva er den interosseøse membranen i benet?

Den interosseøse membranen i benet (midt tibiofibular ligament) strekker seg mellom de interosseous toppene av tibia og fibula, hjelper til med å stabilisere Tib-Fib forholdet og skiller musklene på foran fra de på baksiden av leggen.

Hva er funksjonen til en interossøs membran?

En slik struktur, den interosseøse membranen, er et fibrøst vev med en skrå orientering fra radius til ulna. Membranen opprettholder det interosseøse rommet mellom radius og ulna gjennom underarmsrotasjon og overfører aktivt krefter fra radius til ulna.

Hva er funksjonen til den interosseøse membranen i underarmen og hva er hensikten med den radielle tuberositeten?

Den interosseøse membranen deler underarmen i fremre og bakre rom, tjener som festested for underarmens muskler, og overfører belastninger plassert på underarmen.

Hva er meningen med interossøs membran?

: enten av to tynne, sterke ark med fibrøst vev: a: en som strekker seg mellom og forbinder skaftene til radius og ulna. b: en som strekker seg mellom ogforbinder skaftene til tibia og fibula.

Anbefalt: