Draper diazinon veggedyr?

Innholdsfortegnelse:

Draper diazinon veggedyr?
Draper diazinon veggedyr?
Anonim

lectularius Tidlig oppdagelse og behandling er avgjørende for vellykket kontroll. Diazinon 80 % kan også brukes til kontroll av veggedyr, lopper, fluer, tepper biller rundt hus og fabrikker.

Hva dreper diazinon?

Diazinon er et kontaktinsektmiddel som dreper insekter ved å endre normal nevrotransmisjon i nervesystemet til insektet. Som nevnt ovenfor hemmer diazinon enzymet acetylkolinesterase (AChE), som hydrolyserer nevrotransmitteren acetylkolin (ACh) i kolinerge synapser og nevromuskulære knutepunkter.

Finnes det et insektmiddel som dreper veggedyr?

Pyretriner og pyretroider: Pyretriner og pyretroider er de vanligste forbindelsene som brukes til å kontrollere veggedyr og andre innendørs skadedyr. … Pyretroider er syntetiske kjemiske insektmidler som fungerer som pyretriner. Begge forbindelsene er dødelige for veggedyr og kan skylle veggedyr ut av gjemmestedene og drepe dem.

Hva er den sterkeste veggedyrmorderen?

Våre toppvalg

  • BESTE SAMLETT: HARRIS Veggedyrdreper, Toughest Liquid Spray. …
  • RUNNER UP: Bedlam Plus Veggedyr Aerosol Spray. …
  • BEST BANG FOR THE BUCK: Hot Shot Bed Bug Killer. …
  • NATURLIG VALG: mdxconcepts Veggedyrdreper, naturlig organisk formel. …
  • BREDSPEKTRERT VALG: JT Eaton 204-0/CAP Kills Veggedyr oljebasert spray.

Hva dreper veggedyr permanent?

Steam – Veggedyr og eggene deres dør ved 50°C (122°F). Den høye temperaturen på damp 212°F (100°C) dreper umiddelbart veggedyr. Påfør sakte damp på foldene og tottene på madrasser, sammen med sofasømmer, sengerammer og hjørner eller kanter der veggedyr kan gjemme seg.

Anbefalt: