At betyr inderlig?

Innholdsfortegnelse:

At betyr inderlig?
At betyr inderlig?
Anonim

1: very hot: glødende den glødende solen. 2: viser eller preget av stor følelsesintensitet: nidkjære inderlige bønner en inderlig talsmann inderlig patriotisme.

Hva er en ivrig person?

fervent Legg til i liste Del. Bruk inderlig til å beskrive en person eller ting som viser veldig sterke følelser eller entusiasme. … Adjektivet inderlig og substantivet inderlighet er ofte assosiert med følelsene som vekkes av patriotisme, religion eller en tro du støtter eller motsetter deg.

Hva betyr inderlig i en setning?

adverb. med stor intensitet av ånd, følelse, entusiasme, etc.; heftig: Jeg kan ikke vite uten å være i den situasjonen, og jeg håper inderlig at jeg aldri er det. Elevene driver inderlig kampanje for reform.

Hva er inderlig synonym?

Noen vanlige synonymer til inderlig er glødende, inderlig, lidenskapelig, lidenskapelig og perfervid. Selv om alle disse ordene betyr "å vise intens følelse", understreker inderlig oppriktighet og stabilitet av følelsesmessig varme eller iver.

Hvordan bruker du ordet inderlig?

Generlig setningseksempler

Han var inderlig i ånden og tjente Herren. Han var en brennende nasjonalist. De var inderlige i alle folkemusikere i Romania. Jeg ber inderlige bønner til himmelen om at den Allmektige må opphøye de rettferdiges rase og barmhjertig oppfylle Deres Majestets ønsker.

Anbefalt: