Hvorfor oktanrakettliga?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor oktanrakettliga?
Hvorfor oktanrakettliga?
Anonim

Den er populær på grunn av sin snævre svingradius, utmerkede hitbox og generelt nøyaktige design. Octane har en allsidig rektangulær hitbox, som gir en anstendig overflate foran bilen uten at den føles for boksete.

Hvorfor er Octane så populær i Rocket League?

Den mest populære hitboxen er Octane, fordi den er den høyeste og nest bredeste, så du har større sjanse til å treffe ballen. Planken er en annen favoritt, spesielt hvis du ønsker å spille en defensiv eller keeperrolle, siden den har den nest lengste og bredeste treffboksen.

Bør jeg bruke oktantallet?

Hvilket oktandrivstoff bør jeg bruke i kjøretøyet mitt? Du bør bruke oktantallet som kreves for kjøretøyet av produsenten. Så sjekk bruksanvisningen din. De fleste bensinbiler er designet for å kjøre på 87 oktan, men andre er designet for å bruke drivstoff med høyere oktan.

Er oktan eller Fennec bedre?

Designene til Octane og Fennec er fundament alt forskjellige - så mye at noen spillere lurer på hvorfor de til og med har samme hitbox. … Og for mange spillere føles Fennec bedre, ettersom hitboxen sies å passe den mer kompakte designen bedre.

Hvilken er best oktan eller Dominus?

1 – Octane Den blir sett på som den perfekte allrounderen av folk flest. Mens Dominus kan føre til litt mer flamboyance, kan Octane gjøre lufttriksog omdirigerer like bra hvis du mestrer det.

Anbefalt: