Strøet frøet?

Innholdsfortegnelse:

Strøet frøet?
Strøet frøet?
Anonim

Da han spredte frøet, f alt noe langs stien, og fuglene kom og spiste det opp. Noe f alt på steinete steder, hvor det ikke hadde mye jord. … Enda annet frø f alt på god jord, hvor det ga en avling – hundre, seksti eller tretti ganger det som ble sådd. Den som har ører, la ham høre."

Hva kalles spredning av frø?

Spredning av frø over et stort område med dyr eller andre midler kalles spredning. Dyrking av en ny plante fra frø under gunstige forhold er kjent som spiring.

Hva vil det si å spre frø?

Scatter er et verb som betyr "å skille seg plutselig og spre seg i forskjellige retninger." … Mer vanlig er imidlertid scatter brukt som et verb som betyr "å spre om." Du kan spre gressfrø på plenen foran om våren.

Hva betyr lignelsen om bonden som sprer frø?

Lignelsen om såmannen er en 'allegori' om Guds rike. … Mannen representerer Gud og ætten er Hans budskap. Akkurat som et plantet frø begynner å vokse, begynner Guds ord å bli dypere og vokse i en person. Noe frø f alt på stien og fuglene spiste det. Fuglene representerer Satan.

Hva skjedde med frøet som f alt på stien?

Og som han sådde, f alt noe frø langs stien, og fuglene kom og slukte det. Andre frø f alt på steinete mark, hvor det ikke hadde mye jord, ogstraks sprang den opp, siden den ikke hadde noe dyp jord. Og da solen stod opp, ble den svidd, og siden den ikke hadde rot, visnet den bort.