Er ærlig og imøtekommende?

Innholdsfortegnelse:

Er ærlig og imøtekommende?
Er ærlig og imøtekommende?
Anonim

Som adjektiver er forskjellen mellom ærlig og forestående at ærlig er (av en person eller institusjon) nøye med å fortelle sannheten; ikke gitt til svindel, løgn eller svindel; oppreist mens forthcoming (ikke sammenlignbar) nærmer seg eller i ferd med å finne sted.

Betyr kommende ærlig?

'Forthcoming' er et adjektiv som betyr at dukker opp, ankommer eller skjer snart. … 'rettferdig' er også et adjektiv. Selv om det kan brukes på både mennesker og ting, brukes det vanligvis mest på mennesker som et karaktertrekk. Det betyr å være ærlig og direkte eller å gi klare og direkte svar.

Hvordan bruker du ordet kommende?

Eksempel på kommende setning

  1. Du var ikke akkurat åpen om hvem du er. …
  2. Feds var ikke veldig imøtekommende med den informasjonen. …
  3. Nå vil han ha et bilde "av kjære Helen og hennes berømte lærer, for å pryde sidene i den kommende årsrapporten."

Kan du bruke kommende i en setning?

Setningseksempler for vil komme fra inspirerende engelske kilder. Han sa en avgjørelse "vil komme" om en erstatning for Grantham. Minneplaner vil foreligge. Men det er ingen garanti for at disse vil komme.

Kan du si at noe kommer?

Hvis noe du ønsker, trenger eller forventer kommer,det er gitt til deg eller det skjer. De lovet at pengene ville komme.

Anbefalt:

Interessante artikler
Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?
Les mer

Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?

Men når kreftfremkallende stoffer introduseres i kroppen, kan de påvirke genene og få dem til å endre seg på en dårlig måte. Disse mutasjoner oppstår når DNAet lager en kopi av seg selv før mitose. Derfor har den nye cellen som har blitt replikert også en mutasjon i sitt DNA.

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?
Les mer

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?

Et enkelt nevron eller en nervecelle har et enormt potensial til å utføre ulike aktiviteter. Et individuelt nevron mottar sine signaler fra dendrittene og cellelegemene og fører det ned til den aksonterminale aksonterminalen Axonterminaler (også k alt synaptiske boutons, terminale boutons eller end-feet) er ditale termineringer av telodendria (grener) av et akson.

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?
Les mer

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?

Metabolisme av kreftfremkallende stoffer forekommer i mange vev i hele kroppen (ADMET Screen). … Det er en allment antatt at den viktigste metabolske veien involverer oksidasjon av benzo[a]pyren av cytokrom P450 (P450) til et epoksid.