Snøer det i nm?

Innholdsfortegnelse:

Snøer det i nm?
Snøer det i nm?
Anonim

Sesongmessig snøfall over New Mexico varierer betydelig, hovedsakelig på grunn av vår unike topografi. … Det første snøfallet kommer ofte sent på sommeren for mange av de høyere toppene i det nordlige New Mexico. Noen år for mange sørlige steder er det ikke noe snøfall, eller det første snøfallet kommer veldig sent på sesongen.

Hvilke måneder snør det i New Mexico?

Når kan du finne snø i New Mexico? Værstasjoner rapporterer store mengder snø som sannsynligvis vil være dypest rundt februar, spesielt nær begynnelsen av februar. Den beste tiden å gå på ski (hvis i det hele tatt) i New Mexico er ofte rundt 5. februar når ferskt pudder er dypest.

Hvordan er vintrene i New Mexico?

Vinteren er den tørreste årstiden i New Mexico bortsett fra delen vest for Continental Divide. Denne tørrheten er mest merkbar i Central Valley og i de østlige skråningene av fjellene. Mye av vinternedbøren faller som snø i fjellområdene, men det kan forekomme enten som regn eller snø i dalene.

Hva er den hotteste byen i New Mexico?

Varmest: Hobbs, New Mexico To små byer i New Mexico er likt for de varmeste. Hobbs og Carlsbad, begge nær statens sørøstlige grense til Texas, har en gjennomsnittlig årlig høyde på 77 grader.

Hva er den kaldeste måneden i New Mexico?

Albuquerques kaldeste måned er januar når gjennomsnittstemperaturen over natten er23,8 °F. I juli, den varmeste måneden, stiger den gjennomsnittlige dagtemperaturen til 92,3°F.

Anbefalt: