Hvordan fungerer martingaler?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer martingaler?
Hvordan fungerer martingaler?
Anonim

Hvordan fungerer en løpende Martingale? Måten en løpende martingal fungerer på er at når hesten løfter hodet for høyt, legges det trykk inn i munnen gjennom tøylene og inn i bittet. Dette trykket oppmuntrer hesten til å senke hodet for å slippe trykket den føler i bittet.

Er martingaler grusomme?

Er Martingale Collars Cruel? Martingale-krage er spesielt designet for å ikke være grusom. … Men en Martingale-krage er bare et verktøy, og som alle andre verktøy kan den brukes på en positiv eller negativ måte. Denne typen halsbånd bør brukes til å veilede og beskytte hunden din, og aldri som en form for straff.

Fungerer løpende martingaler?

Løping av martingaler bidrar til å gi rytteren ekstra kontroll ved å fraråde hesten å heve hodet utover det punktet at bittet fungerer riktig i hestens munn. Den fungerer ved å stabilisere tøylene og trykke nedover på munnen via bitt og tøyler når hesten løfter hodet for høyt.

Kan du hoppe i en martingal?

Det anbefales ikke å bruke en stående martingale til hopping da det kan begrense hesten. … Den er ikke utformet som en form for kontroll, men snarere for å hindre at tøylene kommer over hestens hode ved et fall.

Trenger hesten min en martingal?

Når hesten løfter hodet fordi den er spent, skremt eller unngår bittet, løpermartingale bør tre i kraft. … Å kunne slippe tøylene er også en sikkerhetsfunksjon hvis hesten blir fanget i noe, eller trenger å få hodet opp for å gjenopprette balansen.

Anbefalt: