Vil du anbefale microneedling?

Innholdsfortegnelse:

Vil du anbefale microneedling?
Vil du anbefale microneedling?
Anonim

Hver gang du tar hull i huden, har du risikoen for å indusere en infeksjon. Selv om eksperter er enige om at mikroneedling kan være nyttig for folk som ønsker for å øke kollagen og behandle problemer som fine linjer og aknearr, er ikke alle kandidater. «Pasienter med rosacea har en tendens til ikke å tolerere mikroneedling,» sier Welsh.

Er microneedling en god idé?

Microneedling er generelt en sikker og effektiv prosedyre som kan forbedre hudens utseende. Det kan redusere rynker, redusere arrdannelse og stramme opp eller forynge løs eller aldrende hud.

Kan microneedling ødelegge huden din?

Men dype mikronålbehandlinger kan føre til at huden blør eller får blåmerker. Mulig arrdannelse. Microneedling er ikke en god idé for folk som har hatt keloider, arr som ser ut som store bobler på huden. Det kan gjøre tilstanden verre.

Anbefaler hudleger mikroneedling?

Yes: Når det utføres av en profesjonell hudlege, "kan mikroneedling være effektiv for å øke penetrasjonen av aktuell hudpleie og plumping hud, og det er data som viser dens effektivitet i å redusere fine linjer og rynker," sier Dr. Gohara.

Er det noen ulemper med microneedling?

Som alle kosmetiske prosedyrer, er microneedling ikke uten risiko. Den vanligste bivirkningen er mindre hudirritasjon umiddelbart etter prosedyren. Du kan også se rødheti noen dager.

Anbefalt: