Ender interjeksjoner alltid med et utropstegn?

Innholdsfortegnelse:

Ender interjeksjoner alltid med et utropstegn?
Ender interjeksjoner alltid med et utropstegn?
Anonim

Et interjeksjon er et ord, en setning eller en setning som uttrykker følelser, mening eller følelse. Disse følelsesordene fortsetter med tegnsettingstegn, som oftest er ikke alltid utropstegn.

Har alle interjeksjoner utropstegn?

I stedet formidler interjeksjoner ganske enkelt måten forfatteren (eller foredragsholderen) føler. Interjeksjoner brukes sjelden i akademisk eller formell skriving; de er mer vanlige i skjønnlitteratur eller kunstnerisk forfatterskap. De er vanligvis, men ikke alltid, forskjøvet av et utropstegn (som også brukes til å vise følelser).

Hva slutter interjektioner med?

Når interjeksjoner brukes i begynnelsen eller midt i en setning, setter vi et komma etter dem. Interjeksjoner er en unik del av talen. De er små ord som blandes inn i vår tale og skrift for å demonstrere følelser eller fungere som utfyllende ord. Vanligvis er interjeksjoner bare ett eller to ord.

Kan interjeksjoner være midt i en setning?

Du kan også sette et interjeksjon midt i en setning, for en annen type følelsesuttrykk. For eksempel: "Dette er en veldig, hmm, interessant film." I denne setningen hjelper det å sette interjeksjonen i midten til å formidle en følelse av usikkerhet eller tvil i stedet.

Hvordan setter du tegn på interjektioner?

De fleste milde interjeksjoner behandles somparenteselementer og sett av fra resten av setningen med komma eller sett med komma. Hvis interjeksjonen er kraftigere, følges den imidlertid av et utropstegn. Interjeksjoner brukes sjelden i formell eller akademisk skriving.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når døde nedra volz?
Les mer

Når døde nedra volz?

Nedra Volz var en amerikansk skuespillerinne. På TV portretterte hun tante Iola på All in the Family, Adelaide Brubaker på Diff'rent Strokes, Emma Tisdale på The Dukes of Hazzard og Winona Beck på Filthy Rich. Hvordan døde Nedra Volz?

Spiser duer duemat?
Les mer

Spiser duer duemat?

Sorgduer Sorgduer Flykting finner sted om ca. 11–15 dager, før squabbene er fullvoksne, men etter at de er i stand til å fordøye voksenmat. De blir i nærheten for å bli matet av faren i opptil to uker etter flying. Sørgende duer er produktive oppdrettere.

Hvem er dan i krasjlanding på deg?
Les mer

Hvem er dan i krasjlanding på deg?

'Crash Landing on You' andre hovedstjerner skal angivelig date. Både Seo Dan (Seo Ji-Hye) og Gu Seung Joon (Kim Jung-Hyun) i en scene fra "Crash Landing on You." Hva skjer med at Dan krasjlander på deg? Når Seung-jun er i ferd med å reise fra Nord-Korea, får han vite at Dan blir holdt fanget, og han drar for å redde henne.