Har storebror blitt kansellert?

Innholdsfortegnelse:

Har storebror blitt kansellert?
Har storebror blitt kansellert?
Anonim

Ja! Rett før finalen for sesong 22 bekreftet CBS at Big Brother vil være tilbake for sin 23. iterasjon. Programleder Julie Chen Moonves bekreftet uttalelsen på lufta under episoden.

Er Big Brother kansellert for 2020?

CBS holder med Big Brother for en ny sesong. Nettverket har fornyet virkeligheten sin for en 23. syklus, som er beregnet til å gå tilbake til sin vanlige sommerkøye i 2021. … «Hos Big Brother sier vi alltid 'forvent det uventede', men 2020 ga oss vår største utfordring til dags dato.

Blir det en Big Brother 24?

Fra og med 23. september 2021 har ikke Big Brother blitt kansellert eller fornyet for en 24. sesong. Følg med for flere oppdateringer.

Hvorfor ble Big Brother kansellert?

Den siste gjenværende huskameraten vinner konkurransen og blir tildelt en pengepremie. Big Brother ble produsert fra 2001 og kjørte i åtte sesonger og en Celebrity-utgave på Network Ten før nettverket kansellerte den i juli 2008 etter å ha opplevd publikumerosjon og kontrovers.

Hvorfor ble Big Brother Africa kansellert?

Arrangører av TV-reality-programmet har utt alt at årets show ble kansellert på grunn av pengebegrensninger og manglende sponsing.

Anbefalt:

Interessante artikler
Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?
Les mer

Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?

Men når kreftfremkallende stoffer introduseres i kroppen, kan de påvirke genene og få dem til å endre seg på en dårlig måte. Disse mutasjoner oppstår når DNAet lager en kopi av seg selv før mitose. Derfor har den nye cellen som har blitt replikert også en mutasjon i sitt DNA.

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?
Les mer

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?

Et enkelt nevron eller en nervecelle har et enormt potensial til å utføre ulike aktiviteter. Et individuelt nevron mottar sine signaler fra dendrittene og cellelegemene og fører det ned til den aksonterminale aksonterminalen Axonterminaler (også k alt synaptiske boutons, terminale boutons eller end-feet) er ditale termineringer av telodendria (grener) av et akson.

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?
Les mer

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?

Metabolisme av kreftfremkallende stoffer forekommer i mange vev i hele kroppen (ADMET Screen). … Det er en allment antatt at den viktigste metabolske veien involverer oksidasjon av benzo[a]pyren av cytokrom P450 (P450) til et epoksid.