Hvorfor kan jeg ikke sende inn på turnitin?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kan jeg ikke sende inn på turnitin?
Hvorfor kan jeg ikke sende inn på turnitin?
Anonim

Oppgaveinnstillingene kan hindre deg i å sende inn oppgaven. Hvis forfallsdatoen har passert og oppgaven din ikke tillater for sene innleveringer, vil du ikke kunne levere. Hvis du prøver å sende inn på nytt, er det mulig at oppgaveinnstillingene dine bare tillater én innlevering per student.

Hvorfor fungerer ikke Turnitin?

Tøm nettleserens informasjonskapsler og hurtigbuffer (hele tiden eller hele historien) 1, start nettleseren på nytt, og prøv på nytt. Hvis det ikke fungerer, prøv en annen nettleser. Hvis de to første trinnene ikke fungerer,, send en støtteforespørsel til Turnitin.

Hvorfor fungerer ikke Turnitin på lerret?

Det er et kjent problem med Turnitin-innleveringer som ikke vises i Canvas SpeedGrader eller karakterbok og bare vises i Turnitins oppgaveinnboks. Dette skyldes sannsynligvis at studenten la oppgavens innlevering-portalen åpen i nettleseren sin i en lengre periode før oppgaven leveres.

Hvorfor viser Turnitin feil?

En vanlig melding er "Feil ved kommunikasjon med Turnitin. Prøv å sende inn filen på nytt. Kontakt administratoren din hvis problemet vedvarer." Denne feilmeldingen vises ofte hvis det er et internettproblem eller Turnitin ikke er tilgjengelig. Du kan prøve å sende inn filen på nytt ved å trykke på mappen.

Kan jeg sende inn Turnitin to ganger?

Så lengeOppgaveinnstillinger tillater, du kan sende inn på nytt så mange ganger du vil til Turnitin, frem til oppgavens forfallsdato. Gjenlevering av en oppgave håndteres på identisk måte som førstegangsinnlevering av en oppgave med nyinnleveringer som fullstendig overskriver forrige innlevering.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.